Semesterbostad i Morcone på Elba Ö

Drago Residence

 
Drago Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Drago Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Morcone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Drago Residence ligger i den härliga Morocone-bukten som är en av de mest exotiska delarna av Elba, precis vid den fina vita sandstranden. Få minuter bort ligger Capoliveri som är ett av de mest karakteristiska och kända platser på ön där det också finns goda inköpsmöjligheter samt läkare och apotek.

Residenset består av en huvudbyggnad där man finner reception, en liten lounge, TV-rum och 6 lägenheter. Runt om byggnaden finner man flera små byggnader med lägenheter fördelade i den karakteristiska Medelhavsvegetationen som omger stället. Lägenheterna ligger antingen på första våningen med patio eller på andra våningen med självsändig ingång och är alla olika inredda.

Läs mer om Drago Residence

Av faciliteter på stället finner man reception, lounge, bar, restaurang/pizzeria på stranden, grill, liten privat strand med solstolar, privat parkering (1 plats per lägenhet) samt möjlighet för tillköp av halv eller helpension. Tycker man om aktiv semester kan man underhålla sig med bordtennis, cyklar samt kanoter (först till kvarn). På stranden finns det möjlighet att hyra mindre segelbåtar. I den trevliga och närliggande staden Capoliveri finner man allt från barer, glassbarer, pizzerior, restauranger, pubar och supermarket till läkare och apotek.

Lägenheterna ligger i olika byggnader och är olika inredda. Gemensamt för dem är att inredningen är enkel men funktionell. De är alla utrustade med TV, balkong eller patio med bord och stolar.

Lägenheterna på Drago Residence

Enrumslägenhet med 3 sovplatser

Enrumslägenheter med upp till tre sovplatser består av uppehållsrum med kokvrå och enkelsäng, nattområde med dubbelsäng och eget badrum. Rekommenderas åt unga resenärer som inte ställer höga krav till sitt boende. De är alla utrustade med aircondition.

Etrumslägenhet S med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Tvårumslägenheterna med upp till tre sovplatser ligger i huvudbyggnaden precis vid stranden. Det finns totalt 6 lägenheter av denna typ som alla ligger på andra våningen och har utgång till en stor gemensam terrass med trädgårdsmöbler varifrån man har fin utsikt över havet. Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå samt ett loft med en dubbelsäng. Dessutom har lägenheterna eget badrum. De är alla utrustade med aircondition (mot tillägg).

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Tvårumslägenheterna med fyra sovplatser består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Alternativ består de av uppehållsrum med enkel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt eget badrum. Man har egen patio eller balkong.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med aircondition)

Trerumslägenheterna med fyra sovplatser ligger på andra våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningssäng, eget badrum samt balkong med trädgårdsmöbler. Mot tillägg kan man få en femte sovplats i upehållsrummet.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Trerumslägenheterna med sex sovplatser består antingen av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och eget badrum eller med uppehållsrum med enkel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt eget badrum. De har alla balkong eller veranda med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map