Hotell i Magazzini på Elba Ö

Hotel Villa Ottone

 
Hotel Villa Ottone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Ottone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Elba Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackra 1800-tals villa var från början Greve Toscanelli's bostad.

Den vackert renoverade villan är placerad nästan enda nere vid den privata sandstranden i Baia dell'Ottone, 10 km från Porto Ferrario. I Hotellets huvudbyggnad finns det vackra freskmålningar i taket och på väggarna samt ett väbevarat möblemang.

Läs mer om Hotel Villa Ottone

I trädgården bakom huvudbyggnaden finner man den nya hotelldelen samt några mindre byggnader där alla rum har privata terrasser. I vackra parken / trädgården finner man bl.a. palmer, eucalyptus träd samt andra medelhavsväxter. Frukosten serveras som buffé i restaurangen men kan också mot betalning serveras på rummet, eventuellt på balkongen där man kan njuta av utsikten över parken eller havet.

Lunchen serveras på terrassen nära poolen under några palmträd som ger skugga från solen samtidigt som man har utsikt över havet. Här finner man bl.a. lokala fiskspecialiteter som serveras direkt från grillen. Under dagen är baren vid poolen öppen för servering av drycker och enklare tilltugg. Framåt kvällen bör man inte missa en apperitif vid den trevliga pianobaren i huvudbyggnaden där man har en fantastiskt vacker utsikt över havet och solnedgången. Middagen kan man äta antingen utomhus i parkrestaurangen med utsikt till den vackert upplysta villan eller i Ottone restaurangen som är utrustad med aircondition. Från båda restaurangerna serveras det a la carte med fasta menyer. Vinlistan bjuder på både franska och italienska kvalitetsviner från hotellets egen vinkällare.

Barnen är heller inte bortglömda i dessa underbara omgivningar. Det finns en lekplats och barnklubb för barn mellan 4 - 14 år som erbjuder en rad olika aktiviteter från juni till september. På den privata sandstranden finns det både solstolar, parasoller, omklädningsrum och handdukar samt möjlighet att prova på windsurfing, allt inkluderat i priset. Mot betalning kan man hyra trampebåtar, åka vattenskidor samt ta kurser i dykning.

I närheten finns det tennisbanor och är man intresserad av golf så finner man Golf Club Acquabona endast 2 kilometer från villan. Som hotellets gäst får man 20 % rabatt på green fee. Möjlighet för ridning finns 5 kilometer från hotellet. Mellan juni och september kan man mot betalning åka motorbåt från den privata stranden vid villan till Portoferrario.

Läs om rummen på Hotel Villa Ottone

Dölj texten
 
 
search map