Semesterbostad i Lido di Capoliveri på Elba Ö

Residence Villa Rosi

 
Residence Villa Rosi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Rosi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Capoliveri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här är lugnt och fridfullt. Villa Rosi ligger med en stor park endast 700 meter från stranden där man även finner ett litet supermarket och en restaurang. Ca. 300 meter från huset ligger närmaste pizzeria, glassbar och kiosk. Om man skulle sakna stadslivet ligger Capoliveri mindre än 5 km bort som erbjuder ett bra restaurang och nöjesutbud.

Villa Rosi har en reception var det finns säkerhetsbox, TV-rum, lekplats, gemensamt grillområde med bordtennis. Minimarket, restaurang och pizzeria finns ca. 500 meter från lägenheterna. Det är möjligt att segla, hyra parasoll och solstolar vid stranden.

Läs mer om Residence Villa Rosi

Huvudbyggnaden består av 10 lägenheter som ligger på första eller andra våningen. Lägenhetena på första våningen har en privat liten terrass medan lägenheterna på andra våningen har balkong. Alla lägenheter är utrustade med HD-TV samt trådlöst internet. Det garanteras inte havsutsikt på grund av växtligheten omkring stället.

Lägenheterna på Residence Villa Rosi

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (typ M3)

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå, badrum och balkong. De ligger på andra våningen och det finns plats för en extrasäng i lägenheten.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ B4 A)

Lägenheterna ligger i huvudbyggnaden, antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum och terrass eller balkong med trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ B4 B)

Lägeneheterna ligger i huvudbyggnaden, på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum och terrass med trädgårdsmöbler. OBS: man kommer in i badrummet endast från sovrummet, ej från hallen.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ T6)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med två sovplatser och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkel sängar, badrum med dusch samt balkong.

Dölj texten
 
 
search map