Semesterbostäder & hotell i Lido di Capoliveri

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stranden är en 400 meter lång och vacker badstrand, med vit sand och ett fint utbud av strandfaciliteter, såsom strandbar, möjlighet att hyra parasoll och solstolar, vara med på dykskola och hyra av trampbåtar m.m. Det är med andra ord en strand på Elba, som är en samlingspunkt för fritidsaktiviteter. På de flesta kartor nämns staden som "Lido".

Tycker du inte att inköpsmöjligheterna och restaurangerns i Lido di Capoliveri är tillräckliga, ligger Elbas huvdstad Portoferraio och den populära semesterorten Porto Azzurro inom kort köravstånd.

Karta över Lido di Capoliveri

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över stranden och de semesterbostäder vi herbjuder i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hitta din semesterbostad i Lido di Capoliveri

Bland de hundratals semesterbostäder i Italien, som du hittar här hos In-Italia, erbjuder vi en rad handplockade hotell, semesterlägenheter och villor vid landets härliga stränder - däribland på ön Elba.

Använder du sökmotorn här på sidan, kan du ta del av det grundliga förarbete vi har gjort med att hitta de bästa inkvarteringsmöjligheterna på den lilla bergiga ön väster om Toscana - däribland i Lido di Capoliveri. Alla platser besöks löpande av våra resekonsulenter, och vi kan därför ge dig personliga tips och råd, om du önskar ytterligare information om bostäderna eller området än som står beskrivet.

>>> Semester på Elba, sök priser på hotell och semesterlägenheter här

Läs mer om Lido di Capoliveri

Dölj texten
 
 
search map