Agriturismo i Capoliveri på Elba Ö

Tenuta delle Ripalte

 
Tenuta delle Ripalte är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta delle Ripalte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capoliveri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta delle Ripalte ligger på en egendom på över 450 hektar mark ca. 9 km från Capoliveri där man hittar närmaste affär.

De 9 km, mestadels grusväg som skiljer från byn går längs en panoramisk väg vid havet. När man kommer fram behöver man inte gå långt för att hitta en bra restaurang - har man istället handlat för hela veckan kan man låta bilen stå och ta shuttlebussen som kör med jämna mellanrum till Remaiolo-stranden (ca. 3,5 km), som är utrustad solstolar och där det också finns matställen eller till en av de andra stränderna om man föredrar det lite mer orörda. Om man fortfarande skulle ha behov att något mindre inköp kan man ändå låta bilen stå och använda sig av det lokala snabbköpet på plats men man ska dock vara uppmärksam på ett något mindre utbud samt lite högre priser.

Läs mer om Tenuta delle Ripalte

Vid Tenuta delle Ripalte finns det - ca. 100 meter från lägenheterna - pool med barnbassäng samt 6 tennisbanor. Det finns även möjlighet att vara mer aktiv då man kan hyra mountainbikes, rida eller dyka (det hålls PADI-dykkurser på tyska och engelska). Naturligtvis kan man även vandra bland klipporna, vinodlingarna eller i pinjeskogen. Man kan dessutom spela beachvolley på Remaiolo-stranden.

Om man inte har lust att laga mat själv finns det möjlighet att äta på den utmärkta restaurangen som ligger i den gamla vinkällaren på närliggande Villa delle Ripalte. Ett annat matställe, öppet lunch, ligger vid Remaiolo-stranden (ca 3,5 km) dit man kan ta sig med shuttlebuss. Ett mer utsökt matställe ligger gömt i pinjeskogen precis ute vid stranden i Calanova, men man kan bara ta sig dit med bil - det är även möjligt att gå men vägen tillbaka är lång och i uppförsbacke. På ägorna produceras också det utmärkta dessertvinet aglianico dell'Elba som serveras på dess restauranger och man kan dessutom följa med gårdens egen båt ut och fiska då det arrangeras dagar i så kallad pescaturismo.

Bakom den gamla villan från 1800-talet, som fungerar som hotell och där receptionen finns, har man renoverat de gamla byggnaderna som en gång i tiden tjänade som lager, stall och andra lantbruksannexer och gjort om dem till 42 utmärkta lägenheter. Det är inte möjligt att garantera direkt havsutsikt från alla men alla ligger i vackra omgivningar högt över havet. Lägenheterna är välskötta och utrustade med nödvändiga köksredskap för enklare matlagning. Mobiltäckningen är inte den bästa men i gengäld finns det wi-fi internet i flera av de gemensamma utrymmena: hotellets restaurang, poolområdet och Remaiolo-stranden - det går alltså att ringa hem via Skype eller andra liknande applikationer.

Byggnaden UIivi ligger i mitten av byggnaderna och alla lägenheter är trerumslägenheter med egen terrass med trädgårdsmöbler och grill. Fem av lägenheterna ligger på första våningen och fem på andra våningen.

Byggnaden Tamerici är fördelad på två våningar. Här finns det 10 lägenheter varav 7 är enrumslägenheter - de övriga är en trerumslägenhet med egen terrass och två fyrarumslägenheter fördelade på två våningar. Av dessa 10 lägenheter har två direkt ingång från trädgården. Det finns inte aircondition i denna byggnad.

Byggnaden Oleandri innehåller 8 stora lägenheter varav 3 är utrustade med aircondition - tvårumslägenheterna 7, 7b och 8 som nyligen blivit omgjorda. I denna byggnad ligger också ställets snabbköp.

I byggnad Eucalipti är alla lägenheterna utrustade med aircondition eftersom de är de senast renoverade på stället. Här finns 13 lägenheter totalt varav 3 är enrumslägenheter, 8 är tvårumslägenheter och 2 är trerumslägenheter.

Läs om lägenheterna på Tenuta delle Ripalte

Dölj texten
 
 
search map