Hotell i Capoliveri på Elba Ö

Fattoria Le Querce

 
Fattoria Le Querce är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Le Querce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capoliveri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När man tänker på att hålla semester på en ö får man strax en pittoresk bild med en liten fiskehamn med små hus ut till vattnet på näthinnan. Men det är inte den verklighet som möter dig på Fattoria Querce: Här bor man ute på landet - även om man är på en ö omgiven av vinmarker och barrträd samt med havet i bakgrunden. Det är ca. 9 km till staden Capoliveri där man finner inköpsmöjligheter. Närmaste restaurang och minimarket / lanthandel ligger dock endast 400 meter från lägenheterna.

I vinmarkerna som åtskiljer Fattoria Le Querce från havet växer de röda aglianico druvorna som plockas och läggs på tork innan man framställer den välsmakande men ännu ganska okända Aglianico dell'Elba, en av få dessertvin som framställs av röda druvor. Vinet kan smakas på den närliggande restaurangen eller den lokala vinkällaren som hör till Tenuta delle Ripalte.

Läs mer om Fattoria Le Querce

Det pittoreska landskapet är inte den enda grund till att komma hit. På Tenuta delle Ripalte som endast ligger 400 meter från lägenheterna finns det möjlighet för hästridning, hyra cyklar och spela tennis samt en pool med barnpool. En shuttlebus kör på fasta tider runt på ställets dryga 400 hektar som hör till lantstället, så man smidigt och bekvämt kan komma ner till den organiserade stranden Remaiolo (ca. 3,5 km) där det finns matställe, eller till någon av de andre stränderna ifall man inte tvunget måste ha tillgång till solstolar, parasoller, barer osv utan endast föredrar den sköna och fria naturen. Vill man dyka finns det även ett dykcenter.

Fattoria Le Querce består av totalt 10 lägenheter som ligger sidan om varandra i två separata byggnader. Alla lägenheter ligger på första våningen och har en stor, delvis övertäckt terrass med havsutsikt och trädgårdsmöbler - terrassen är så stor att den kan betraktas som ett utvändigt vardagsrum där man med säkerhet kommer tillbringa mycket av tiden på stället. Lägenheterna är likadant inredda sett till storlek och inredning, endast färgerna skiftar från lägenhet till lägenhet. Det finns möjlighet för wi-fi (internet) och lägenheterna är utrustade med aircondition men man finner varken TV, ugn eller diskmaskin. Observera att mobiltäckningen är svag och instabil.

Lägenheterna på Fattoria Le Querce

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första vån. med terrass & havsutsikt)

Lägenheterna är rymliga och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa samt utgång till den stora terrassen med havsutsikt. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map