Semesterbostad i Bagnaia på Elba Ö

Sant'Anna del Volterraio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sant'Anna del Volterraio breder ut sig på över 240 hektar gröna omgivningar och skapar ramarna för en trevlig och avslappnad familjesemester. Barnen kommer älska de stora gräsmattorna med pool (33 x 17 m och med ett djup på 3.90 m) och barnpool samt lekplats. De vuxna kan glädja sig över tennisbanan, restaurangen och wellness.

Faciliteter i massor

På området finns även en villa från Napoleons tid, som numera består av café, TV-rum, bastu, badfaciliteter samt omklädningsrum. För att få tillgång till villans faciliteter ska man tillköpa ett sk. klubbkort (se nedan beskrivelse samt priser nederst). Bland övriga nyttiga faciliteter nära lägenheterna kan vi nämna tvätteri och reception. Det finns garageplats i anslutning till varje lägenhet.

Läs mer om Sant'Anna del Volterraio

Gå till strand och restauranger

Endast 400 meter från Sant'Anna del Volterraio ligger Bagnaias trevliga bukt med strand. Med andra ord kan du både snabbt och smidigt traska bort till vattnet. Du har rabatt på strandservice, så säg till i receptionen s¨hjälper de dig tillrätta. I området har du även en del inköpsmöjligheter och restauranger. Både praktiskt och trevligt de dagar du inte känner för att laga din egen mat.

Ett klubbkort ger dig tillgång till poolen

På Sant'Anna del Volterraio betalar du i perioden 4/6-9/9 för ett klubbkort (ej obligatoriskt) om du vill ha tillgång till poolen, bastu och omklädningslokaler, bar och uppehållsrummen i Club House samt "mini club" med underhållning för barn från 4 till 10 år. Barn under 10 år behöver inte betala. I för och eftersäsong ingår detta klubbkort. Inträdet ger dig alltså tillgång till poolen men då det inte finns solstolar till alla är det maximerat till 2 per lägenhet. Känner du för att poolen inte lockar kan du alternativt bege dig till havet där du kan lapa sol intill vattenbrynet.

Lägenheter med terrass eller uteplats

Lägenheterna, som är i äldre stil gällande inredning, ligger spridda i parken omgivna av Medelhavsvegetation. De är alla stora, välmöblerade, med egen ingång och terrass (några har till och med egen trädgård).

Vi ber dig observera att i för och eftersäsong har receptionen begränsade öppettider.

Lägenheterna på Sant'Anna del Volterraio

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, badrum med badkar och terrass med trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, litet kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar och terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, litet kök, två sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar och terrass med trädgårdsmöbler.

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser

har två ingångar och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, tre sovrum med dubbelsäng, ett badrum med badkra och ett med dusch, terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map