Semesterbostad i Bagnaia på Elba Ö

Sant'Anna del Volterraio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sant'Anna del Volterraio breder ut sig på över 240 hektar gröna omgivningar och skapar ramarna för en trevlig och avslappnad familjesemester. Speciellt barnen kommer säkerligen att älska de stora grönytorna där det finns pool (33 x 17 m och med ett djup på 3.90 m) och barnpool samt lekplats. Du som vuxen kan glädja dig över tennisbanan, restaurangen och wellness med möjlighet till behandlingar och exv. pilateskurser.

Faciliteter i massor

På området finns även en villa från Napoleons tid, som numera består av café, TV-rum, bastu, badfaciliteter samt omklädningsrum. För att få tillgång till villans faciliteter kan du behöva köpa till ett sk. klubbkort (ingår i vissa lägenhetstyper). Ytterligare faciliteter som kan underlätta vistelsen, speciellt för dig som semestrar en längre tid, är tillgång till ett tvätteri. Reception finns samt garageplats i anslutning till varje lägenhet.

Läs mer om Sant'Anna del Volterraio

Gå till strand och restauranger

Endast ca 400 meter från Sant'Anna del Volterraio ligger Bagnaias trevliga bukt med strand. Med andra ord kan du både snabbt och smidigt traska bort till vattnet. Du har rabatt på strandservice (öppet mellan juni till september) , så säg till i receptionen så hjälper de dig tillrätta. I området har du även en del inköpsmöjligheter och restauranger.

Ett klubbkort ger dig tillgång till poolen

På Sant'Anna del Volterraio kan du välja lägenhet som har klubbkortet inkluderat eller de utan. Då kan du köpa till ett sådant på plats i perioden 30/5-4/9 och detta ger dig tillgång till poolen, bastu och omklädningslokaler, bar och uppehållsrummen i Club House samt "mini club" med underhållning för barn från 4 till 10 år. Barn under 10 år behöver inte betala. I för och eftersäsong ingår detta klubbkort i alla lägenhetstyper. Inträdet ger dig alltså tillgång till poolen men då det inte finns solstolar till alla är det maximerat till 2 per lägenhet.

Känner du att poolen inte lockar kan du bege dig till havet där du kan lapa sol intill vattenbrynet. Och vad är bättre än sköna dopp i havet, speciellt här på Elba som har många vackra bukter och kristallklart vatten. En utmärkt plats för dig som dessutom gillar att dyka eller snorkla.

Lägenhet eller rum med uteplats

Lägenheterna, som är i äldre stil gällande inredning, ligger utspridda i parken omgivna av Medelhavsvegetation. De är alla stora, välmöblerade, med egen ingång och terrass (några har till och med egen trädgård). Lägenheterna har ingen luftkonditionering men fläkt.

Du kan välja att bo i hotellrum om du så önskar. Dessa har balkong eller terrass, är trivsamma och komfortabla. Rummen har luftkonditionering.

Läs om l√§genheterna på Sant'Anna del Volterraio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map