Semesterbostad i Bagnaia på Elba Ö

La Locanda del Volterraio

 
La Locanda del Volterraio är inte tillgänglig i dagsläget
La Locanda del Volterraio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bagnaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Locanda del Volterraio är ett litet 4* hotell som ligger i förbindelse med semesteranläggningen Sant'Anna del Volterraio, ca. 400 meter från stad och strand. På det gröna området på 230 hektar finns bl.a. två tennisbanor, pool, barnpool och en stor solterrass med solstolar och parasoller.

Faciliteter i massor

Dessutom finns det på området en villa från Napoleons tid, som numera består av kaffé, TV-rum, bastu, badfaciliteter samt omklädningsrum. Sidan om villan ligger restaurangen Il Giardino degli Aranci som är omgiven av appelsin och citronplantager. Av andra faciliteter kan vi nämna reception och tvätteri. Det finns parkeringsplats till varje rum.

Läs mer om La Locanda del Volterraio

18 rum...

Hotellets 18 rum är utrustade med aircondition, balkong, telefon, minibar, TV, wi-fi samt eget badrum med toalett och dusch.

... som ligger i parken

Rummen ligger spridda i parken omgivna av medelhavsvegetation. De är alla stora, välmöblerade, med egen ingång och terrass (några har egen trädgård).

Dölj texten
 
 
search map