Boka hotell och semesterboende i Det Genuina Italien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Det Genuina Italien är mest för nyfikna par på resa, men även för familjer som går mer upp i omgivningarna än i poolen. Förvänta trevliga landsbyar med rustika byggnader och charmiga torg där du kan sitta tillsammans med lokalbefolkningen, vandra runt bland gamla ruiner och historiska byggnader. Naturligtvis får du också det genuina italienska köket med dess legendariska rätter och otroliga viner.

Sug till dig av genuin, italiensk kultur

Italiens historiska bakgrund och rika kulturliv gör landet till en sann lekplats för dig som önskar en genuin och pittoresk semester, och vi har gjort en djupdykning i att finna de bästa "gömställe" dit de internationella hotellkedjorna aldrig kommer, och där du kan märka helt in i själen att allt är äkta och inte tillrättalagt för turister.

Vi har nu i över 10 år stött på åtskilliga mer eller mindre kända småstäder där vi märkt av en särskilt god stämning. Det är kanske inte en pool eller aircondition och kanske talar man heller inte engelska i receptionen och på stadens enda restaurang har de inte någon meny... men vi älskar själva tanken på att man kan resa på upptäcksfärd som Hemingway själv måste ha gjort i sin tid. Gå på upptäcksfärd i det vi själva betraktar som det genuina Italien.

Boka en genuin italiensk semesterupplevelse med In-Italia

Använd sökboxen ovanför till att söka runt i vår onlinekatalog över semesterboende i Italien. Vi har redan filtrerat så att du endast ser de hotell och semesterboende som vi menar är helt rätt för dig. Kontakta oss via telefon, mail eller chat om du har frågor gällande våra boende (vi har besökt dem), eller området (som vi också har besökt flera gånger) - så hjälper vi dig att skräddarsy den helt rätta semestern för er.

 
search map