De 5 ultimata semestertyperna

Lucca sett lite ovanifrån Utsikt över Dolomiterna Ortasjön Ett vinlandskap i Piemonte Stranden vid Varigotti i Ligurien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

När våra kunder hör av sig till oss för att de antingen vill: På storstadssemester i Italien, badsemester, på vandringsturer, utforska sjöarna eller bo mitt i naturen, så har vi några platser vi föredrar och rekommenderar eftersom de stämmer så bra överens med kundens önskemål.

Om du vill på storstadssemester, så finns naturligtvis klassikerna Rom, Florens och Venedig, men vi menar faktiskt att en liten stad som Lucca kan mäta sig med dessa giganter då den har så otroligt mycket att erbjuda samtidigt som den är ytterst genuin.

Om du ska på badsemester så finns det några klara favoriter i Norditalien och det är just dessa vi varmt kan rekommendera eftersom de passar denna typ av semester som handen i handsken. Vi syftar såklart på Adriatiska kusten och Ligurien.

Är du mer för en aktiv semester, är det självklara valet ett besök i Cinque Terre, där du finner flera fina vandringsleder, men vi kan även varmt rekommendera bergskedjan Dolomiterna för din vandringsresa

Har du däremot bestämt dig för att besöka de norditalienska sjöarna, så är Gardasjön en riktig bestseller – och detta på grund av många anledningar. Om du föredrar mindre och mysigare platser, så kan du besöka Ortasjön längre åt nordväst som överraskar de flesta med sin slående skönhet.

Om du söker lugn och ro på landet, god mat och vin samt en vacker utsikt ska du rikta din uppmärksamhet åt: Toscana eller Piemonte, som förutom att vara välsignade med vacker natur har många semesterboenden som stämmer perfekt överens med denna typ av semester där fågelsången sätter tonen.

 
search map