Hotell i Sant'Angelo på Capri, Ischia och Procida

Miramare Sea Resort Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Och mitt i denna oas, i ett av öns mest pittoreska hörn, ligger Hotel Miramare Sea Resort - en pärla till hotell som erbjuder sina gäster flera olika miljöer, tjänster, faciliteter och SPA-behandlingar. Ytterligare en av strukturens styrkor är den underbara panoramaterrassen som erbjuder utsikt över havet och den fantastiska Maronti-stranden, den största stranden på Ischia.

En oas för ett vuxet klientel

Att bo på Miramare Sea Resort, innebär en möjlighet att i lugn och ro kunna njuta av alla tjänster hotellet erbjuder - däribland de frodiga SPA-trädgårdarna kallade Aphrodite-Apollon, wellness-avdelningen, det termiska SPA:et, tennisbanan med utsikt över havet och den fullt utrustade privata stranden där du också hittar romerska grottor med naturliga ångor. Allt detta njuter du av tillsammans med ett vuxet klientel - Miramare Sea Resort är nämligen Ischias första Resort där alla som checkar in måste vara över 16 år.

Sant'Angelo: ett fashionabelt gammalt fiskeläge

All denna härlighet ligger i närheten av Sant’Angelo, ett tidigare fiskeläge som nu förvandlats till en av de mest fashionabla platserna på ön. Sant’Angelo är en förtrollande destination som lockar besökare från hela världen - besökare som attraheras av de färgglada husen, som klamrar sig fast på sluttningarna och blickar ut över havet; av de karaktäristiska tavernorna i tuffsten; av de exklusiva butikerna med haute couture; samt av den raffinerade atmosfär som råder i detta lilla hörn av Paradiset. Man har dessutom stängt av för trafik i området och därmed erbjuder staden det största promenadstråket på hela Ischia. 

Trots Miramare Sea Resorts närhet till denna populära plats på Ischia, råder det på hotellet en lugn, tyst och reserverad atmosfär.

A room with a view

Alla rum på Miramare Sea Resort vänder mot havet, och har rymliga balkonger varifrån du kan njuta av utsikten över bukten och Maronti-stranden, samt över Capri som reser sig i horisonten. Rummen är elegant inredda och har aircondition, satellit-TV och ett badrum med badkar eller dusch. WiFi finns tillgängligt i receptionsområdet.

Byggnaden består av flera våningar, sammankopplade med hissar. Receptionen ligger på entréplan. Receptionsområdet används också som restaurang och bar, och kan öppnas upp mot den stora terrassen, där du kan njuta av en morgonkaffe eller en eftermiddagsdrink i solskenet. Restaurangen serverar traditionella rätter från området, baserade från lokal producerad fisk eller kött. Till detta serveras vin från en gedigen vinlista. Det är också i restaurangen frukostbuffén dukas upp varje morgon - här hittar du ett brett urval av produkter och rätter, som med säkerhet kommer ge dig en bra start på dagen. 

Välkommen till Miramare Sea Resort - en oas på vackra Ischia.

Läs om rummen på Miramare Sea Resort Spa

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map