Omdömen från Hotel La Casa sul Mare

 
Hotel La Casa sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Casa sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Procida här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Casa sul Mare

Läs personliga omdömen av Hotel La Casa sul Mare som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Casa sul Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt, trevliga värdar och fin frukost

Vi förlängde vår vistelse för det är bara så fint på Procida. Hotel La Casa sul Mare bidrar till att göra det till en oförglömlig upplevelse. På grund av ett återbud erbjöd värdinnan oss ett annat rum än det utlovade. Det visade sig ha en ännu mer hänförande utsikt från den trevliga och rymliga terrassen. Värden Franco serverade en fin frukost med frukt från ön, gott kaffe, färskpressad juice och cornetto (croissant fylld med citronkräm). Hotellet har bara nio rum, vilket gör det mysigt och intimt. Och Franco och hans kollegor bidrar till en familjär stämning och är behjälpliga med bra tips om saker att se och göra på ön.

Rummen är stora och rymliga, med säng som är stor nog, ett bra kylskåp och välfungerande aircondition. Det städas varje dag om du önskar det.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade stor glädje av att hyra en elcykel under ett par dagar. Det är ett smidigt sätt att besöka hela ön med alla dess utsiktsplatser, även de branta platserna (och det finns där en del). Bussarna är också lätta att hoppa på och av, du kan köpa biljett på bussen. Vi utnyttjade även båten från hamnen Corricella till den närmaste stranden, det är gratis. Ön har många bra restauranger som verkligen förmår att göra det bästa av den fisk och de skaldjur som just dragits upp ur havet. Se också till att smaka rätter på kanin och prova granité di Limone. Färsk saft på öns citroner med is.

Hotel La Casa sul Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel La Casa sul Mare
Rum med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map