Hotell på Procida på Capri, Ischia och Procida

Hotel La Casa sul Mare

Marina di Corricella i dagsljus... ... och i kvällsstämning
 
Hotel La Casa sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Casa sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Procida här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ta ett ordentligt ö-hopp från storstaden Napoli ut till den genuina och romantiska ön Procida! Bo på Hotel La Casa sul Mare som ligger i en tidigare kasern i öns historiska stadsdel Marina di Corricella - endast ca. 700 meters promenad från hamnen. Hotellet erbjuder 9 rum med både aircondition och terrass med havsutsikt.

Det perfekta hotellet för par

Hotellet är verkligen som skapat för par utan barn av flera orsaker: Den branta placeringen är inte speciellt barnvänlig och dessutom har endast ett rum plats för extra säng. Där utöver är placeringen mycket romantisk mitt i ett pittoreskt fiskeläge men en bländande vy ut över Medelhavet, som kan njutas från den privata rumsterrassen. Till sist faller alla pladask för den lilla trädgården med panoramautsikt, där även frukosten serveras när vädret tillåter.

Läs mer om Hotel La Casa sul Mare

Lokalområdets härligheter

Sidan om hotellet finner man dessutom flera filmkulisser från den Oscars-belönade filmen Il Postino (Postbudet), bl.a. postkontoret och den familjedrivna bar, där fagra Beatrice håller till. Närmaste strand ligger ca. 1 km bort - man gå dit eller segla med hotellets privata båd för en liten avgift. På denna strand (både offentlig och privat med strandservice) finns det en strandbar, som är öppen om sommaren. På hotellet kan man köpa en macka att ta med på utflykt eller till stranden.

Hotellets placering

Hotellet ligger högt i förhållande till havet och hamnpromenaden, dit trappor leder ner, eller om man väljer den ringlande vägen Via Carmine, medan vägen till färjeläget (ca. 700 m) är utan trappor. När man ankommer till hotellet, kommer man först in till receptionen där man snabbt märker den speciella ö-stilen med spartansk inredning och interiör i vita och ljusblå nyanser samt andra maritima färger.

Frukost i paradiset

Hotellets frukostmatsal ligger nere i den stängda trädgården. Här serveras frukosten som buffé, varifrån man har en vykortsliknande havsutsikt genom ett koöga. Man kan välja att äta i den tempererade lokalen eller ute vid småborden i trädgården, varifrån utsikten över havet och staden också är fenomenal. Frukostmatsalen och trädgården är mycket charmerande och klart en av dagens höjdpunkter.

Dölj texten
 
 
search map