Semesterbostad i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Villa Rosalia

Lägenhet San Montano Lägenhet San Montano Lägenhet Sant'Angelo Lägenhet Sant'Angelo Lägenhet Citara Lägenhet Citara Lägenhet Epomeo Lägenhet Epomeo Lägenhet Maronti Lägenhet Maronti
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Rosalia ligger på den vackra ön Ischia i nära Barano d'Ischia. Stället har en fantastisk vy ut över havet från sin position på en höjd varifrån man förutom havet ser området kring hamnen i Ischia och Neapelbukten. Du bor "på landet" men samtidigt har du endast 500 meter till närmaste restaurang, under 2 km till närmaste stad och inom 1,5 - 2,5 km finner du flera stränder.

Fina lägenheter med privata terrasser


Villan har totalrenoverats och består av fem fina lägenheter (med wi-fi) - alla med privata terrasser. Lägenheterna är fördelade på tre våningsplan där varje lägenhet har sin egen entré. Några hundra meter bort finns den vackra pinjeskogen i Fiaiano där man även finner aktiviteter för barn samt en restaurang som nås till fots (ca. 500 meter). Närmaste strand är Maronti som är en av de vackraste på ön.

Stor trädgårdspark med pool

Dessutom består fastigheten av en rymlig terrass trädgård på 1000 m² och en privat parkering med 12 parkeringsplatser. På översta våningen med panoramautsikt till förfogande för alla gäster är poolen (dim. 9 x 5 meter., djup 1,60 m.) med tvättstuga, 2 badrum, en dusch med varmt vatten och kallt och solterrass med parasoll och solstolar.

Transport från fastlandet

Ön Ischia är lätt att nå på ca. 1 timme med bilfärja från hamnen i Napoli eller Pozzuoli. Färjan seglar frekvent, framför allt i högsäsongen från ca. mitten av maj till ca. mitten av september.

Assistans nära till hands

Vid särskilda behov eller assistans under vistelsen finns en vaktmästare till hands som normalt sköter om poolen mm. men som för en diskret närvaro. Honom kan man även rådfråga för information eller be om hjälp om problem skulle uppstå på plats.

Lägenheterna på Villa Rosalia

Tvårumslägenhet San Montano med 2 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 31 m² och ligger på tredje våningen med ingång via en utvändig trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt privat terrass. Lägenheten är utrustad med ugn, kylskåp med frysfack, satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Trerumslägenhet Sant'Angelo med 4 sovplatser (2:a vån. med terrass och havsutsikt)

Lägenhet mäter ca. 55 m² och ligger på andra våningen med ingång via en utvändig trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum, badrum med toalett och dusch samt terrass. Lägenheten är utrustad med ugn, kylskåp med frysfack, satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Trerumslägenhet Citara med 4 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 68 m² och ligger på tredje våningen med ingång via en utvändig trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum, badrum med toalett och dusch samt terrass. Lägenheten är utrustad med ugn, kylskåp med frysfack, satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Trerumslägenhet Epomeo med 6/7 sovplatser (3:e vån. med terrass och havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 75 m² och ligger på tredje våningen med ingång via en utvändig trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och en enkelsäng, ett badrum med dusch och en gästtoalett samt terrass. Lägenheten är utrustad med ugn, kylskåp med frysfack, satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Trerumslägenhet Maronti med 4/5 sovplatser (4:e vån. med terrass)

Lägenheten mäter ca. 62 m² och ligger på fjärde våningen med ingång via en utvändig trappa. Den består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och en enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass. Lägenheten är utrustad med ugn, kylskåp med frysfack, satellit-TV, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map