Semesterbostad i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Posidonia Residence

 
Posidonia Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Posidonia Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ischia Porto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Posidonia Residence infriar drömmen om en exotisk ö-vistelse där ledorden är sol, bad, romantik och upplevelser.

Solterrass med utsikt

På toppen av Posidonia Residence finner man en stor solterrass med paviljong där man har utsikt ut över byns tak, den berömda aragonska borgen samt öarna Vivaro och Procida i horisonten.

Läs mer om Posidonia Residence

Stilren inredning

Huset har nyligen renoverats och alla 12 lägenheterna är stilrent inredda och har alla aircondition, LCD-TV, telefon och förvaringsbox. Det finns dessutom reception och hiss. Det finns en närliggande parkering som kostar 8,00 euro per dag.

Till en vuxen publik

Posidonia Residence är i våra ögon ett glimrande ställe för vuxna som önskar komfortabel logi med kort avstånd till byn och ändå i en lugn omgivning. Vi finner detta ställe mindre lämpat för resenärer med barn då faciliteterna på stället inte är tänkta för dem.

Lägenheterna på Posidonia Residence

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (utan havsutsikt)

ligger alla på första våningen och är ca. 25 m² och består av allrum med dagområde med kokvrå samt dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (utan havsutsikt)

är mellan ca. 35 och 40 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med havsutsikt)

är mellan ca. 35 och 40 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårfön. Lägenheterna har dessutom havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Posidonia Residence

Läs personliga omdömen av Posidonia Residence som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Posidonia Residence. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Posidonia Residence

Väldigt lugnt omnråde på Ischia

Härligt och väldigt personligt hotell med en fanastiskt hjälpsam personal. Vi bodde i en fin lägenhet med utsikt över bukten og Vesuvius i horisonten :-) Det var perfekt att det inte låg helt centralt och mitt inne i staden. Området var lugnt och stilla samt att man på bara några få minuter kan gå in tilll centrum.

Läs mer

Fantastisk ställe

Vi hade en underbar vecka i Ischia Porto. Charmig stad med marina, fiskehamnen , härlig strand, bra restauranger och intressanta butiker. Det är en Kur ö som är mycket frodig med termalbad. Vi hade en dag i Negombo som var förbluffande vacker

Läs mer

Läcker Italiensk semesterö

Ön är mycket besökte i juli genom allehanda turister, italienska och från andra länder. Färjorna med och utan bilar anländer kontinuerligt - tillsammans med stora och små båtar. Prisnivå i Ischias hamn är högre än vad vi har träffat med vår båt!

Läs mer

Härlig utrikt

Fin lägenhet med stort badrum. Härlig takterass med fin utsikt.
Jobbig backe upp till hotelet, inget för den som har svårt att gå

Läs mer

Mycket fin & toppenbra lägenhet

Mycket fin & toppenbra lägenhet uppe på höjden över hamnen. Fin terrass med en fantastisk utsikt. Trevlig personal i receptionen.

Läs mer

Inger med familj från Halmstad i Sverige bodde på Posidonia Residence i Ischia Porto från den 12. till den 16. september 2011.

Posidonia Residence var toppen, det låg nära centrum men på en höjd och vi hade en fantastisk utsikt från takterassen. Blev dessutom erbjudna att byta upp oss till en bättre lägenhet eftersom vi var 4 vuxna. Bra läge, bra personal, familjärt och mysigt. Bra utrustade lägenheter. kort sagt, toppen!!

Läs mer
 
search map