Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Hotel Parco Aurora Terme

 
Hotel Parco Aurora Terme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Parco Aurora Terme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ischia Porto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger helt vidunderligt, omgivet av pinjeträd och precis vid havet, bara några få meter från byns centrum och shoppinggator som Corso Colonna och Via Roma.

Gästerna kan fritt använda hotellets privata strand med parasoller och solstolar från den 01/05 till den 15/10. Alla hotellrum har badrum med med toalett och dusch eller badkar, telefon, satellit-TV, minibar, balkong med havsutsikt från sidan - från omkring den 20/06 till den 31/08 - samt aircondition.

Läs mer om Hotel Parco Aurora Terme

Restaurangen har matsal med aircondition och erbjuder ett brett urval av regionala specialiteter. Hotellet har även rymliga uppehållsrum med aircondition, american bar, hiss, och privat parkeringsplats ( inte övervakad).

Priset inkluderar bruk av hotellets två pooler (med kurvatten) och terrass. Mot betalning kan man även använda hotellets kurbadanläggning och få skönhetsbehandlingar.

Dölj texten
 
 
search map