Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Hotel Le Querce

 
Hotel Le Querce är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Querce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ischia Porto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Le Querce ligger i gröna omgivningar och med en fantastisk utsikt över det azurblåa medelhav, mindre än 1 km. från den trevliga Ischia Porto och vattnet.

Vi pratar om ett fint, modernt hotell med ett fantastiskt poolområde med tillhörande solterrass. På hotellet finns det förutom den fina utomhus poolen även en inomhus pool med termaliskt vatten. Det sistnämnda är en del av hotellets wellness-center som mot betalning utför skönhets och terapeutiska behandlingar av olika karaktär.

Läs mer om Hotel Le Querce

Hotellet har även en god restaurang som serverar både lokala och nationella specialiteter. Restaurangen har både inomhus och utomhus servering. Från hotellets panoramiska terrass har man utsikt till den Napolitanska bukt, Vesuvio och de små öarna Vivara och Procida.

Det finns i allt 167 rum på hotellet av typen standard eller superior. Alla rum har satellit TV, aircondition, minibar samt badrum med toalett och dusch. Alla superior rummen har balkong med direkt havsutsikt medan utsikten från standardrummen balkong till havet är från sidan.

Dölj texten
 
 
search map