Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Hotel Don Pedro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj Hotel Don Pedro för din vistelse på Ischia och bo med gångavstånd till hamnen, även om du ska upp och nedför en kulle på ca. 800 meter. Har du tillgång till bil kan du parkera på hotellet, alternativt ta en taxi eller buss. Fördelen med att komma upp i höjderna på ön är naturligtvis den fantastiska havsutsikten över både Neapelbukten och hamnen. Hotellet ligger endast ca. 1 km från centrum med flera affärer, barer och restauranger.

En dag på stranden

Du kan nå ner till stranden via en lång trappa med ca. 140 trappsteg. Livet på Ischia har sin stilla gång och du kommer snabbt ner i varv. De flesta besökande kommer hit för att njuta av sol och bad. Runt omkring det vulkanpräglade landskapet på ön kan du finna naturliga källor och andra spännande upplevelser. Runt omkring ön finner du ca. 28 km av fin sandstrand.

Utsikt och gästfrihet är ledord

Hotellet är namngivet efter ägaren Don Pedro, en vänlig äldre herre som styrt hotellet i nästan hela sitt liv. Från hotellets terrass och poolområde har man en fantastisk utsikt över hamnen och det azurblåa medelhav med den lilla ön Procida i bakgrunden. Även om det är långt ifrån ett lyxhotell är faciliteterna ganska bra; man kan bl.a. njuta i hotellets restaurang, hänga i baren, använda poolen eller vattenmassage-badet (detta mot betalning) eller bara slappna av och njuta av den praktfulla utsikten från solterrassen som är utrustad med parasoller och solstolar.

Läs mer om Hotel Don Pedro

Traditionella rum

Hotel Don Pedro erbjuder totalt 38 enkla och traditionellt inredda rum. Alla rum är utrustade med satellit-TV, telefon, badrum med toalett, dusch och hårtork samt balkong eller terrass. Mot tillägg är det möjligt att boka förvaringsbox och aircondition på plats.

Läs om rummen på Hotel Don Pedro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map