Omdömen från Hotel Continental Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Continental Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Continental Mare som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Continental Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Coolt hotel

Härligt läge i sluttningen, coolt hotell. Att kalla det balkong vi hade (rum 403) är fel, löjligt liten. Däremot hade nog inga andra rum samma grymma utsikt över bukten. Lite för dyrt att äta kväll på hotellet, det var dock vällagat. Bra service med transfer och egen busskjuts till och från hamnen. Rummet ok, välfungerande ac.

Ischia Porto som semester-destination

Hotel Continental Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Continental Mare
Dubbelrum m. havsutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2001
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map