Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Hotel Continental Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger högt mitt i en vacker grön park på en sluttande grund samt med en enastående utsikt över havet mot Neapelbukten och Vesuvius. Då hotellet är beläget under vägen blir du inte störd av buller utan befinner dig i lugna och vackra omgivningar nära Castiglione spa och det tar dig runt en kvart att traska ner till hamnen och centrum i Ischia stad, beroende på din takt förstås.

Om du inte vill gå till stan kan du ta den lokala buss som stannar precis utanför dörren. Från hotellet har du direkt tillgång (via en trappa) till en privat strand med sand och småsten. Om du kommer med bil finns det möjlighet till gratis parkering i området.

Njut av maten och en spektakulär utsikt över havet

Du kan njuta av din frukost på terrassen med utsikt över havet - bättre än så kan det knappast bli. Om du valt en vistelse med antingen halv- eller helpension kan både lunch och middag intas i samma spektakulära omgivningar men också inomhus i den mysiga restaurangen, där du också har utsikt. Under vissa perioder i augusti är halvpension obligatoriskt. Hotellet är ett så kallat sommarhotell, så det mesta av tiden befinner du dig utomhus, på din balkong / terrass eller i något mysigt hörn i den stora parken.

Läs mer om Hotel Continental Mare

Spa och skönhetsbehandlingar

Hotellet erbjuder två pooler, och det är inte bara vanliga pooler, utan uppvärmda "termalbad" som Ischia är så känt för. Poolen "Garden" har en temperatur på 30 grader och är omgiven av en skön gräsmatta samt område där du kan sola ut till den vackra bukten Cafiero. Den andra poolen "Panorama" är omgiven av ett soldäck med fantastisk panoramautsikt mot Neapel. Den är ca. 20 meter lång och håller en temperatur på ca. 28 grader. De två poolerna är öppna från kl. 08:00-20:00.

Hotellet har också ett hälsocenter som heter Club Benessere Mare. Här kan du beställa alla typer av olika behandlingar och massage. Önskar du besöka ett riktigt spa kan du ta gratis shuttlebuss till systerhotellet Hotel Continental Terme, fråga i receptionen om de olika alternativen.

Åk på äventyr i lokalområdet

Om du kan slita dig från möjligheterna på hotellet finns det även flera spännande saker att uppleva runt själva Ischia som är en relativt stor ö, och du kan naturligtvis också ta en tur till fastlandet, eller någon av de andra öarna om du befinner dig här under en längre tid. En lokalbuss går runt ön och det finns en busshållplats i närheten av hotellet.

Ska du åka längre bort behöver du ta båten men det är sällan ett problem då det är otroligt vackert att segla runt i Medelhavet. Du kan besöka de två öarna Procida och Capri, men även ta en tur till storstaden Neapel eller den lilla staden Pozzuoli med imponerande amfiteater, och sist men inte minst kan du naturligtvis även besöka Vesuvius, den förstörda romerska staden Pompeji eller den världsberömda Amalfikusten.

Rum med balkong eller terrass

Det finns totalt 65 rum på hotellet i olika kategorier. Alla rum har balkong eller terrass med utsikt över antingen trädgården eller havet. Rummen är trevligt men enkelt inredda och utrustade med luftkonditionering (från 15/6-15/9), Sat-TV, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns gratis Wi-Fi i de gemensamma utrymmena men inte på rummen.

Läs om rummen på Hotel Continental Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Continental Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Continental Mare som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Continental Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Coolt hotel

Härligt läge i sluttningen, coolt hotell. Att kalla det balkong vi hade (rum 403) är fel, löjligt liten. Däremot hade nog inga andra rum samma grymma utsikt över bukten. Lite för dyrt att äta kväll på hotellet, det var dock vällagat. Bra service med transfer och egen busskjuts till och från hamnen. Rummet ok, välfungerande ac.

Läs mer

Bedömning av Hotel Continental Mare

Läs mer
 
search map