Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia och Procida

Hotel Continental Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger högt mitt i en vacker grön park på en sluttande grund samt med en enastående utsikt över havet mot Neapelbukten och Vesuvius. Hotellet är beläget under vägen så du inte kommer bli störd av buller men befinner dig i lugna och vackra omgivningar nära Castiglione spa och endast 15 minuters promenad från hamnen och centrum i Ischia stad. Om du inte vill gå till stan kan du ta den lokala bussen som stannar precis utanför dörren. Från hotellet har du direkt tillgång (via en trappa) till en privat strand med sand och småsten. Om du kommer med bil finns det finns gratis parkering i området.

Ät dina måltider med en spektakulär utsikt över havet

Du kan njuta av din frukost på terrassen med utsikt över havet, så bättre kan det knappast bli. Om du valt en vistelse med antingen halv eller helpension kan både lunch och middag intas i samma spektakulära omgivningar men också inomhus i den mysiga restaurangen, där du också har utsikt. Från 5/8-20/8 är halvpension obligatoriskt. Hotellet är ett så kallat sommarhotell, så det mesta av tiden befinner du dig utomhus, på din balkong / terrass eller i något mysigt hörn i den stora parken.

Läs mer om Hotel Continental Mare

Spa och skönhetsbehandlingar

Hotellet erbjuder två pooler, och det är inte bara vanliga pooler, utan uppvärmda "termalbad" som Ischia är känd för. Poolen "Garden" har en temperatur på 30 grader och är omgiven av en skön gräsmatta samt område där du kan sola ut till den vackra bukten Cafiero. Den andra poolen "Panorama" är omgiven av ett soldäck med fantastisk panoramautsikt mot Neapel. Den är ca. 20 meter lång och håller en temperatur på ca. 28 grader. De två poolerna är öppna från kl. 08:00-20:00. Hotellet har också ett hälsocenter som heter Club Benessere Mare. Här kan du beställa alla typer av olika behandlingar och massage. Önskar du besöka ett riktigt spa kan du den gratis shuttlebus till systerhotellet Hotel Continental Terme, men fråga i receptionen om de olika alternativen.

Åk på äventyr i lokalområdet

Om du kan slita dig från möjligheterna på hotellet finns det även flera spännande saker att uppleva runt själva Ischia som är en relativt stor ö, men du kan naturligtvis också ta en tur till fastlandet, eller någon av de andra öarna om du befinner dig här under en längre tid. En lokalbuss går runt ön och det finns en busshållplats i närheten av hotellet. Ska du åka längre bort behöver du ta båten men det är sällan ett problem då det är otroligt vackert att segla runt i Medelhavet. Du kan besöka de två öarna Procida och Capri, men även ta en tur till storstaden Neapel eller den lilla staden Pozzuoli med imponerande amfiteater, och sist men inte minst kan du naturligtvis även besöka Vesuvius, den förstörda romerska staden Pompeji eller den världsberömda Amalfikusten.

Rum med balkong eller terrass

Det finns totalt 65 rum på hotellet i olika kategorier. Alla rum har balkong eller terrass med utsikt över antingen trädgården eller havet. Rummen är trevligt men enkelt inredda och utrustade med aircondition (från 15/6-15/9), satellit-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns gratis wi-fi i de gemensamma utrymmena men inte på rummen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Villa Carolina

Forio d'Ischia, Capri, Ischia och Procida

Hotel San Michele

Anacapri, Capri, Ischia och Procida

Hotel Syrene

Capri, Capri, Ischia och Procida

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt på Capri, Ischia och Procida

search map