Semesterbostad i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Villa al Mare

 
Villa al Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Villa al Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa al Mare ligger i Citara bukten vid en av öns mest attraktiva stränder. I närheteren finner man den beömda Poseidon trädgården.

Villan är omgiven av en vacker trädgård med palmer och andra medelhavsväxter. I trädgården finner man även en "ruin - så kallad epomeo. Ordet hänvisar till en typ av "hål" - ett neolitiskt hål där människor har bott. Det finns inte många hus i området och flera av grannboendena används bara till örtträdgård.

Läs mer om Villa al Mare

På egendommen är där fem lägenheter och de största ligger i huvudbyggnaden och en av dem har havsutsikt. De tre minsta ligger i annexet. De har alla eget utomhusområde samt privat parkeringsplats till en bil.

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (i annexet):
-Dessa tre lägenheter är ca. 25 m² och ligger alla på första våningen bredvid varandra. De består av ett litet kök, vardagsrum med matsektion och dubbelsäng samt extra säng, badrum med WC och dusch och trädgård.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (första våningen i huvudbyggnaden):
- Denna lägenhet ligger på första våningen och består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum med två sovplatser i varje, badrum / WC samt stor delvis övertäckt terrass - på ca. 120 m². Det finns möjlighet till två extra sängar mot betalning.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån. i huvudbyggnaden):
- Denna lägenhet ligger på andra våningen och består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum med två sovplatser i varje samt havsutsikt, två badrum / WC samt stor delvis övertäckt terrass - på ca. 80 m². Det finns möjlighet till två extra sängar mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map