Semesterbostad i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Residence Parco La Rosa

 
Residence Parco La Rosa är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Parco La Rosa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Parco La Rosa ligger ca. 400 meter från centrum, en bit från stadens livliga gator med utsikt över Forio bukten.

På stället finns det pooler med varmt kurvatten som tillåter bad utomhus även under svalare årstider på våren och hösten. Vid poolerna finns det även en härlig solterrass utrustad med parasoller och solstolar.

Läs mer om Residence Parco La Rosa

Vid lägenheterna finns det privat parkering, bar med TV-rum och gemensam grillplats. Stället arrangerar även på fasta tider på dygnet minibuss till Citara stranden och till centrum, ifall man önskar spara kraften i benen för den annars korta promenaden till stan.

Lägenheterna är trevligt inredda och alla har terrass, telefon, TV, badrum med hårtork och - om det beställs och mot betalning på plats - aircondition.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbelsäng och extra säng, kokvrå och tillgång till en bred terrass med bord och stolar, badrum med toalett och dusch och hårtork.
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med två bäddar i en bäddsoffa eller utdragbara sängar (ej lämpligt för stora barn eller vuxna), kokvrå och tillgång till en bred terrass med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork.
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och utdragbar säng, kokvrå och tillgång till en bred terrass med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map