Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Il Gattopardo

 
Il Gattopardo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Gattopardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Gattopardo är perfekt för den som söker sundhet, välbefinnande och avslappning i en otroligt vacker omgivning.

Hotellet ligger helt underbart, högt, frodigt i gröna omgivningar med utsikt över det vackra Middelhav och Monte Epomeo berget. Ställets placering är optimal, där är bara 300 m till stranden, 1 km till de berömda kurbaden Giardini Poseidon og till Forios centrum

Läs mer om Il Gattopardo

Stället erbjuder riktligt med möjligheter för både kropp och själ. Omgivningen i sig inbjuder till total avslappning liksom det hela läkande hälsocentret erbjuder många olika behandlingar (mot betalning). Där är 3 utomhus samt 2 inomhus bassäng. Vattnet i flera av bassängerna är termisk, vilket sägs ha en positiv inverkan på kroppen. 3 av bassängerna är utrustade med vattenmassage. Där är också tennisbanor, bordtennis, cykeluthyrning, lekområde för barn samt parkeringsplats på hotellet.

Hotellet har total 72 rum, alla vackra och ljusa, och har telefon, satellit-TV, safe box, minibar, aircondition, badrum med WC, dusch och hårfön samt balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 
search map