Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Hotel Villa Teresa

 
Hotel Villa Teresa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Teresa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Teresa ligger på sluttningarna bakom Citara bukten som är känd för sina kurbadskällor som finns vid Citara stranden. Hotellet är omgivet av frodig medelhavsvegetation, vinodlingar och exotiska växter som präglar landskapet på ön Ischia.

På hotellet finns det en stor pool med vatten massage och hälsocenter, där det är möjligt att njuta av terapeutisk massage och skönhetsbehandlingar. Det finns även en fin terrass med utsikt över Citara bukten och Epomeo berget där man kan sola och få helioterapi. Terrasserna vid poolerna används sent på dagen för dans och pianobar.

Läs mer om Hotel Villa Teresa

Måltiderna som tillagas enligt lokala traditioner serveras i matsalen ut mot poolen. Till varje måltid kan man välja mellan tre pastarätter eller soppa samt tre huvudrätter med förrätt och salladsbuffé. Frukosten serveras som buffé.

Hotellets 80 rum är snyggt inredda och bekväma med två till tre sovplatser. De är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon och badrum med toalett och dusch / badkar samt hårtork. Från balkongen har man antingen utsikt till Citara bukten eller Epomeo berget.

Dölj texten
 
 
search map