Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Hotel Villa Carolina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i hamnen med en fantastisk utsikt

Mitt i hamnen, i den trevliga staden Forio d'Ischia, och några få steg från stadens centrum, hittar du det härliga hotellet, Hotel Villa Carolina. Färjan seglar till och från Napoli varje timme, och det finns också förbindelse med båt till den vackra ön Procida, som absolut är värd ett besök. Ischia är ursprungligen en vulkan-ö, och den är vida känd för sina varma källor, så du har också möjlighet för att besöka ett av alla kurbad under din semester. Det är inte långt till öns goda stränder, och du kan faktiskt gå till flera av dem från hotellet. Det finns dock dem, som kräver lite längre transport, men de kan nås genom att hoppa på en av de lokala bussarna.

Bra utflyktsmöjligheter

Du får naturligtvis inte heller missa en tur runt på den vackra ön, och här kan vi också rekommendera de lokala bussarna, om du inte har med dig en egen bil. Får du lust att göra något kulturellt, kan du eventuellt ta båten till staden Pozzuoli, som ligger väster om Napoli. Här hittar du bland annat en av Italiens största amfiteatrar där du framförallt måste titta på den nästan intakta källarvåningen - en helt unik upplevelse. Storstaden Napoli är också ett måste när du befinner dig på dessa kanter, och här kan du bland annat besöka det arkeologiska museet, med alla fynd från de romerska ruinstäderna Pompeji och Herculanum.

Läs mer om Hotel Villa Carolina

Utsikt, och återigen utsikt

Vid entrén hälsas du välkommen i den stora salen, och du kan bland annat sitta och njuta av en drink här, om du inte väljer att inta den på den stora terrassen. Hotellets starka sida är dock takterrassen, varifrån du har en oförglömlig utsikt över havet på den ena sidan och Epomeo-berget och det gamla tornet, Il Torrione på den andra sidan. Även på denna terrass finns service från baren, både på dagen och på kvällen, och det är också här du kan njuta av tillvaron i den lilla poolen som är utrustad med vattenmassage och vattenfall för nack-massage. Därtill kommer solterrassen med liggstolar och parasoll, som bjuder in till lata dagar i skuggan, bortom stadens gator och liv.

Hotellet har många goda faciliteter

Dagens första mål serveras som buffé, och det finns ett bra urval av både salta och söta produkter. Du kan också njuta av din middag i hotellets restaurang, om du inte föredrar att utforska en av alla de lokala restaurangerna i den trevliga staden. Vill du skämma bort dig med en omgång massage, eller någon annan typ av behandling, kan du besöka hotellets SPA, där du också hittar en uppvärmd inomhuspool.

Härliga rum med god komfort

Rummen på Hotel Villa Carolina finns i två kategorier. De är placerade på olika platser i byggnaden, och kan därför ha både utsikt över hamnen och havet, eller mot de omkringliggande husen och byggnaderna. Alla rum är utrustade med badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Därutöver finns aircondition, minibar, satellit-TV, telefon och kassaskåp. De flesta juniorsviter är fördelade på två våningar.

Läs om rummen på Hotel Villa Carolina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map