Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Hotel Royal Palm

 
Hotel Royal Palm är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Royal Palm är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Royal Palm är beläget på en utsiktspunkt ovanför den berömda Citara bukten, en av de finaste stränderna på ön och nära Poseidon Trädgården som är en av Europas största kurbadsanstalter.

Hotellet är omgivet av palmer och olivträd och med utsikt över havet mot väster. Forios centrum kan nås längs strandpromenaden eller i buss som går regelbundet runt ön. Hotellet har fyra pooler med kurvatten, varav två är utomhuspooler - en med varmt vatten och en med kallt - och dessa är omgivna av en solterrass med solstolar och parasoller som kan användas mot betalning. Inomhuspoolerna är också omgivna av solstolar, men dessa är pooler är inte öppna från slutet av juli till slutet av augusti.

Läs mer om Hotel Royal Palm

Forio d'Ischia är känt för dess fina kurvatten. På hotellet finns ett välutrustat hälso-och skönhetscenter där det finns möjlighet att boka terapi-och skönhetsbehandlingar: remise en forme, massage, kurbad, bastu, lerbad osv. Inom reumatologi, ortopedi, traumatologi och dermatologi är hotellets kurvatten särskilt rekommenderat på grund av dess kemiska och biologiska sammansättning.

Rummen är trevligt inredda och har alla aircondition (endast på under de varmaste månaderna), satellit-TV, telefon och privat badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Förvaringsbox kan användas mot en mindre betalning.

Dölj texten
 
 
search map