Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Hotel Providence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du väljer att spendera din kommande semester på Hotel Terme Providence, tar det dig inte mer än ett par minuter att gå ner till stranden, men du ska nog beräkna lite längre tid, för hotellet ligger i ett kuperat område nära staden Forio på västra sidan av ön Ischia. Hotellet ligger i en härligt grön trädgård, där du också kan njuta av tillvaron på en solsäng (mot tillägg) vid den härliga poolen.

Varma källor

Det finns också en inomhuspool, och som i stort sätt alla platser på vulkanön Ischia, som är berömd för sina varma källor, finns här också ett SPA, där du kan få olika former av behandlingar. Har du lust att få lite svett på pannan, finns här också några få motionsredskap, men inget faktiskt gym.

Läs mer om Hotel Providence

Goda lokala rätter

Du kan också njuta av alla dina måltider på hotellet, som har en bra restaurang med traditionella rätter, om du inte föredrar att testa någon av alla de restauranger som ligger i centrum (som ligger endast en kilometer från hotellet). Du kan t.ex. testa en av de berömda neapolitanska pizzorna, vilket säkert kommer att vara en positiv upplevelse om du reser med barn. Under högsäsongen är det levande musik på hotellet några gånger i veckan, men annars är det inte långt till Forio, om du vill ha mer liv och rörelse.

Alla rum har balkong/terrass

På Hotel Terme Providence finns totalt 65 rum i olika storlekar och kategorier. Alla har en större eller mindre balkong eller terrass och några har också havsutsikt. Det finns aircondition, satellit-TV, kassaskåp samt badrum med dusch/badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Providence

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Providence

Läs personliga omdömen av Hotel Providence som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Providence. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Providence

Läs mer
 
search map