Omdömen från Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Imperamare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Imperamare

Läs personliga omdömen av Hotel Imperamare som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Imperamare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell med fin placering

Trevligt hotell med en fin havsutsikt. Nära stranden, dock många trappor. Inte för gångbesvärade. Hotellets personal är inte speciellt engagerade i sina gäster och är dåliga på engelska. Vid ankomsten fattades vi information om stället och området.

Forio d'Ischia som semester-destination

Nära hotellet finns det några få restauranger och möjlighet för inköp. Själva staden Forio ligger ca. 20 minuters promenad från hotellet. Promenaden till Forio gick via en mycket trafikerad väg där bilar, motorcyklar, mopeder och bussar kör mycket fort. Det finns endast en mycket smal trottoar en del av vägen. Forio är en trevlig hamnstad.

Hotel Imperamare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Imperamare
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map