Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Imperamare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forio d'Ischia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ischia är en upplevelse i sig med vandringsleder, kulturella sevärdheter och fantastiska stränder. Vill du göra båtturer kan du enkelt ta dig till Procida och Capri samt storstaden Napoli som är värd ett besök - eller flera dagar, men då är det bäst att dela upp semestern, så att du får fler dagar att utforska den stora staden.

Håll semester utan bil

En kort promenad från hotellet - om 250 meter - hittar du Spa Poseidon Gardens (Giardini Poseidon), känd för de många pooler med källvatten omgiven av medelhavsväxter, blommor och tropiska växter - en bortskämd för kropp och själ.
Bil är inte nödvändigt att Ischia att uppleva mer under semestern på ön. Stadsbussar kör runt ön åtminstone en gång, men ofta flera gånger i timmen hela dagen lång. Vid ankomst och hemresa arrangerar hotellet transfer med buss till och från hamnen i Forio, så du inte behöver släpa ditt bagage själv. Det är mindre än två kilometer att gå - en trevlig promenad om du vill gå till stan eller när du kommer tillbaka på kvällen efter en middag på en lokal pizzeria eller trattoria.

Pool med källvatten och hav

Blir du på hotellet har du tillgång till poolen med källvatten (35 °- 38 ° C) med hydromassage, motströms bad och en solterrass med utsikt över havet. Om vädret inte bjuder på sol kan du ta del av hotellets spa med bastu och massage. Gyttjebad och andra spa behandlingar ligger ca. 50 meter från hotellet.

Är du mycket aktiv?

För dem som tillhör de mer aktiva resenärer finns det möjlighet att spela tennis ca. 400 meter från hotellet. Vill du prova på att rida på ön är det också möjligt - den närmaste ridning finns också 400 meter bort.

Familjedrivet hotell och restaurang

Hotel Imperamare drivs av en österrikisk-italienskt par som bor här fast hela året. Här talar man flera språk: engelska och tyska förutom italienska, men personalen talar även franska och spanska. Ägarparet kombinerar sparsam österrikiska precision med italiensk gästfrihet. Både Britta och hennes make är mycket fokuserade på att odla sina egna produkter, som har en särskilt saftigt och söt smak av den vulkaniska jorden. Till lunch och middag kan du välja mellan stora sallader och grillade grönsaker från buffén eller från menyn. Allt som kan avnjutas på den täckta terrassen med utsikt över havet. Vill du äta någon annanstans än på hotellet hittar du flera restauranger längs huvudvägen och nere i Forio d'Ischia.

Frukost med utsikt över havet

Frukost serveras som en buffé och du är välkommen att njuta av den på terrassen. Du kan välja mellan italiensk espresso, cappuccino och vanligt kaffe eller flera typer av te, choklad och kaffe med ginseng. Det finns både vad du oftast hittar i Italien som croissanter och bakverk, samt vad du är van vid hemma: Flera sorters bröd, skinka och kallskuret, ost, müsli, flingor, mjölk, honung, Nutella, sylt och säsongens frukter.

Ljus och bekväma rum

Rummen är utrustade med satellit-TV, minibar och eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Aricondition kan aktiveras mot avgift på plats. Nästan alla rum, utom ett som endast blickar mot trädgården, har utsikt över havet. Priserna beror på kombinationen av utsikt samt storlek på balkong eller terrass. Om du väljer ett av de billigare rummen är du alltid välkommen att njuta av havsluften och njuta av utsikten från den gemensamma terrassen vid poolen.

 
 
search map