Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia och Procida

Capizzo

Capizzo Capizzo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ischia har varit en populär semesterö i många år, inte minst på grund av de fantastiska utsikterna med också för att ön har ett otal varma källor. Ursprungligen var Ischia en vulkan, och det finns fortfarande mycket värme i marken, som alla njuter av än i dag.

Bo bra nära strand och stad

Om du väljer att spendera din semester på Hotel Capizzo, kan du se fram emot ett härligt besök med oförglömliga utsikter över havet och bergen, och du bor dessutom endast en kort promenad från stranden och cirka 2 kilometer från staden Forio d'Ischia. Du ska dock vara beredd på att området är kuperat, så om du har svårt att gå, är hotellet nog inte det bästa valet. Kommer du med bil, finns det möjlighet att parkera.

Geometrisk pool med en oförglömlig utsikt

Capizzo renoverades år 2014 och framstår därför idag som ett fint 3-stjärnigt hotell. Det är ett bra val för dig som värdesätter en förnuftig standard, men som föredrar att också lägga semesterbudgeten på annat än bara logi. Hotellet har en geotermisk pool, där du kan njuta av tillvaron under ett parasoll på en av de sköna solsängarna, med en kall förfriskning inom räckvidd. Poolen ligger i den härliga trädgården, där det finns en värld av blommor och exotiska plantor.

Njut av dina måltider under öppen himmel


Du kan njuta av dina måltider i hotellets restaurang, och du har naturligtvis också möjlighet att slå dig ner utomhus på sommaren. På kvällen kan du se fram emot en unik stämning, inte minst medan solen går ner, för här bor du på första parkett, men också när alla ljuden tänds nere i Forio och runt berget.

Läs mer om Capizzo

Rum med utsikt

På Hotel Capizzo finns 34 rum, som är enkelt inredda, och som kommer i olika storlekar och kategorier. De flesta har en privat balkong eller terrass och flera har också utsikt över havet. Alla rum har luftkonditionering, sat-TV, kassaskåp, minibar, Wi-Fi och badrum med dusch/badkar och hårfön.

Läs om rummen på Capizzo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Capizzo

Läs personliga omdömen av Capizzo som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Capizzo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Capizzo

Fantastisk utsikt och trevlig personal

Har bara bra saker att säga om hotellet. Det var rent, fräscht och bra rum. Fantastisk utsikt från rummet, poolen och vid frukosten. Väldigt trevlig personal och bra service.

Läs mer

Bedömning av Capizzo

Läs mer

Bedömning av Capizzo

Läs mer

Bedömning av Capizzo

Läs mer
 
search map