Semesterbostad i Casamicciola Terme på Capri, Ischia och Procida

Residence Villa Teresa

 
Residence Villa Teresa är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Villa Teresa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casamicciola Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Villa Teresa består av fem villor som var och en rymmer flera lägenheter, omgivna av en trädgård på 10.000 m². Omgivningarna är lugna och utsikten enastående.

Man kan enkelt ankomma hit utan bil eftersom den närmaste busshållplatsen ligger bara 200 meter från entrén. Under samma avstånd från residenset finner man en slaktare och en liten supermarket. Den närmast strand ligger bara 1 km bort. I ett hörn av fastigheten har man installerat en vacker pool med inbyggd barnavdelning och terrass med utsikt över landskapet och havet i fjärran. Användning av solstolar och parasoll sker mot betalning.

Läs mer om Residence Villa Teresa

Lägenheterna är alla olika inredda. Alla har tillgång till antingen en privat terrass eller trädgård med bord och stolar.
Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser:
- Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå (2 kokplattor och kylskåp) och sovrum med dubbelsäng och ev. en extra säng, badrum med toalett och dusch och tillgång till terrass eller trädgård med bord och stolar.
Tvårumslägenhet standard med 2/4 sovplatser:
- Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och enkelsäng eller våningssäng, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch och tillgång till terrass eller trädgård med bord och stolar.
Tvårumslägenhet superior med 2/5 sovplatser:
- Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt tillgång till terrass eller trädgård med bord och stolar. Den femte säng kan placeras i antingen vardagsrummet eller sovrummet.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna består av kök, vardagsrum med två bäddar i en bäddsoffa, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt tillgång till en bred terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Villa Teresa

Läs personliga omdömen av Residence Villa Teresa som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Villa Teresa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Residence Villa Teresa

Bedömning av Residence Villa Teresa

Läs mer

Bedömning av Residence Villa Teresa

Läs mer

Bedömning av Residence Villa Teresa

Läs mer
 
search map