Hotell på Capri på Capri, Ischia och Procida

Hotel Villa Sarah

 
Hotel Villa Sarah är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Sarah är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Sarah är en av de vackraste gamla villorna på Capri, som blivit omformat till ett klassiskt och stilfullt hotell. Det ligger i en grön trädgård med pool.

Villan ligger i lugna omgivningar i Capri stad, endast ca. 1 km från den berömda Piazzetta var det myllrar av berömda filmstjärnor hela sommaren och var man finner många av de berömda caféerna och restaurangerna. I själva centrum finns det endast gågator vilket gör det hela ännu mera attraktivt.

Läs mer om Hotel Villa Sarah

Från vägen går man direkt in i den vackra trädgården och kommer därefter upp till villan. Hotellet ägs av familjen De Martino som även står för den dagliga driften och då villan endast har 19 rum känner man sig mera som gäst hos en privat familj än som gäst på ett hotell.

Villan är traditionellt inredd med stor vikt på antikviteter och stilmöbler. Det är högt till tak, massor av arkader och valv och de berömda handmålade majolica kakel på golven. Hotellet har en stor hall med reception var det också finns uppehållsområden. Från hallen går en stor marmortrappa upp till första våningen, var man finner hotellets rum. Hotellet har även bar och frukostmatsal, förutom den sköna trädgården och swimmingpoolen.

Rummen är alla trevligt men enkelt inredda och det finns flera olika rumstyper. Alla rum har utsikt till hamnen men några har även balkong eller terrass och vissa även havsutsikt. Alla rum har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar samt privat badrum.

Dölj texten
 
 
search map