Omdömen från Hotel Regina Cristina

 
Hotel Regina Cristina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina Cristina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Regina Cristina

Läs personliga omdömen av Hotel Regina Cristina som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Regina Cristina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Hans och fru från Ekerö i Sverige bodde på Hotel Regina Cristina på Capri från den 3. till den 4. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel Savoia i Positano.

Vacker ö - man måste inkludera Anacapri i besöket; själva byn Capri är förutom hotellgästerna alldeles full av kryssningsfartygets dagsbesökare. På grund av sina höga berg är det mycket få hotell på Capri som har solnedgång, endast ett fåtal i Capri längst ut på sydsidan och enstaka i Anacapri. Förboka en restaurangmiddag på någon av dessa hotell för att få njuta av solnedgången.

Noterade att hotellen på Capri har svårt att förboka transfer eftersom det är centraliserat av staden - mycket för att gränderna är alltför trånga för bilister och endast ett fåtal porters har rätt att köra sina små lastmopeder på gatorna. Tack Marcus för stort tålamod och lång inplanering av en resa som blev både detaljplanerad och lyckad in i minsta detalj! Vi var mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map