Hotell på Capri på Capri, Ischia och Procida

Hotel Regina Cristina

 
Hotel Regina Cristina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Regina Cristina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Regina Cristina ligger på gångavstånd till öns solrika strand och från Capris kända torgplats Piazzetta della cittadina. När du bor här berhöver du aldrig gå långt varken i förhållande till havet, restaurangerna, de många caféerna eller modebutikerna.

Det finns dygnet runt reception som står till gästernas förfogande (på diverse språk) för restaurangförslag eller segelturer mm. Frukosten serveras varje dag mellan kl. 07:30 - 10;00. Restaurangen är öppen till lunch och middag men man kan även välja att få maten serverad på rummet. Gästerna är dessutom välkomna att använda poolen på grannhotellet Hotel La Vega.

Läs mer om Hotel Regina Cristina

Hotellet består av 55 ljusa rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, internetuppkoppling, minibar och badrum med hårtork. Det finns både rum med balkong och terrass som kostar något mer än standardrummen som endast har fönster med utsikt över staden.

Dölj texten
 
 
search map