Omdömen från Hotel San Michele

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Michele

Läs personliga omdömen av Hotel San Michele som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Michele. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vackert läge

Äldre, trevligt hotell. Vårt rum hade utan jämförelse den vackraste utsikt jag någonsin upplevt från ett hotell. Personalen var tillmötesgående och vänlig. Frukosten riktigt bra.

Anacapri som semester-destination

Anacapri stad är mycket trevlig med många bra restauranger. La Taberna degli Amici är en fantastisk restaurang med en mycket rar värdfamilj. Stolliften är en natur-upplevelse i särklass när man når toppen. Vi tog turen flera gånger.

Hotel San Michele
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel San Michele
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vilken utsikt!

Standarden på hotellet och servicenivån ligger ungefär på fyra...men den fantastiska utsikten över Neapelbukten och Capri gör att vi inte kan ge annat än högsta betyg.
Normal italiensk frukost, dvs inte som de enorma buffeer vi är vana vid hemma i Sverige. Helt ok. Vi testade inte maten i övrigt.
Ok städning. Bra service vid poolen.

Rekommendationer till andra gäster

Våra tre dagar höll vi oss vid poolen och i Anacapri. Räckte utmärkt. Hittade flera utmärkta restauranger. Naturligtvis är ett besök i Munthevillan ett måste, ligger bara ett stenkast från hotellet.

Hotel San Michele
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Michele
Hotellrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Gällde att hitta rätt ställe för att få uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Testade bara frukost
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gunnar och Agneta från Malmö i Sverige bodde på Hotel San Michele i Anacapri från den 6. till den 14. juni 2012.

Hjärtligt tack för vår fina Capriresa. Hotel San Michele Anacapri måste vara ett historiskt och vackert hotell på Capri/Anacapri, där man påmindes om hotellets historia från förr, men samtidigt erbjöds alla moderna bekvämligheter, med en alldeles enastående utsikt mot Marina Grande, Sorrentohalvön, Vesuvius och Neapel i fjärran. Ett skådespel som man inte tröttnar på i första taget. Servicen var föredömlig, t.ex. var kunskaperna i engelska hos personalen i reception och restaurang mycket bra. Det var rent och snyggt hela tiden. Matsalen var ljus och rymlig och frukost och övriga måltider av god kvalitet. Vid hotellet en jättestor pool med bar och en liten restaurang, solstolar, parasoller osv. Vid poolen och runt hotellet skuggande palmer, välskötta gräsmattor och planteringar. Mycket mycket avkopplande.

Förbättringsmöjligheter:
Fler krokar i badrum och rum så att man kan hänga upp kläder mm. Bättre kvalitet på WiFi - det var mycket segt - det samma gällde SMS, svag signal åtminstone från vårt rum och altan. Snabbare gratisdator vid receptionen. Modernare äggkokare till frukosten, nu fick man bevaka sitt frukostägg noga, så att ingen annan tog det av misstag.

Annars var allt bra tom mycket bra - och vädret var perfekt; inte för kallt, och inte för varmt. Vi hann se hela ön på 8 dagar, med vandringar, båtturer, plus Pompejii.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ann & Mikael från Göteborg i Sverige bodde på Hotel San Michele i Anacapri från den 29. juni till den 1. juli 2008. Innan dess hade de bott på Due Relais i Vietri sul Mare.

Vi har haft en allt igenom underbar reseupplevelse.

Vi kom till Due Ralais i Vietri sul mare sent söndag kväll. Trots In-Italias föredömliga vägbeskrivning lyckades vi missa avfarten ner till hotellet, som är en väl dold och ytterst brant och smal nedförsbacke. Efter några samtal med Ilaria kom vi tillslut rätt och med hennes coaching vågade vi oss försiktigt ner för denna lilla gata, som med Svenska mått mätt på sin höjd kan betraktas som en smalare gångbana, men uppenbarligen helt ok för biltrafik i Italien.
Hotellet är byggt i en bergsklippa. Det blir mycket trappor att gå i men det är det värt för det här hotellet är helt fantastikt. Vår enrumslägenhet hade en jättefin terass och rummet smakfullt inrett och fräscht. Helt underbart att vakna till vågskvalpet, öppna terassdörrarna och ha hela havet för ögnen varje morgon. Därefter en trivsam och bra frukost på en terass två våningar högre upp. Det här hotellet vill vi varmt rekommendera. Dessutom var Ilaria alltid hjälpsam med allt mellan himmel och jord.
Vi upplevde att det i huvudsak var inhemska turister i Vietri sul mare.
Engelska kunskaperna var inte befolkningens starka sida. Det var inte alltid lätt att göra sig förstådd. Ta gärna med en bra parlör, det saknade vi.
Stränderna är "betalstränder" som så ofta i Italien men det är rent och fräscht och c:a 12? för två är väl ändå helt ok?!
Läget är bra för diverse utflykter. Byn ligger nära motorvägen och vi rekommenderar gärna en tripp till Paestum. Pompeii och Vesuvius är ju ett måste. Allt inom en dryg halvtimmes räckhåll med bil.

Färden gick efter en vecka vidare till Hotel San Michelle i Anacapri. Detta anrika gamla hotell tyckte vi var trivsamt, rummen enkla men helt ok.
Halvpensionen innebär att man väljer att äta lunch eller middag. Vi valde det senare båda kvällarna och fick förvånansvärt bra trerätters menyer.
Hotellet har en stor bra pool men det blir varmt i överkant där. En extra liten eloge till den alltigenom trevliga personalen (som tog oss i hand sista dagen och önskade oss trevlig fortsatt semester). Att åka omkring på Capri går alldeles utmäkt med de lokala små bussarna. De går frekvent och till alla platser man vill åka till.

De sista dagarna bodde vi på Hotel Primavera i Rom. Hotellet ligger centralt mellan Piazza Navona och Campo de Fiori. Lite larmigt läge men vi hade tur att bo på 5:e våningen in mot gården. Enkelt hotell men rent och vänligt bemötande. Frukostar i Italien ska man kanske inte jämföra med svenska hotellfrukostar men jag antar att det är rätt mycket skandinaviska gäster på hotellet med andra vanor så det hade varit trevligt med youghurt, juice och lite rikligare med bröd och påläggsalternativ.

Till sist vill vi tacka er på In-Italia som varit tillmötesgående och kunniga i alla våra kontakter. En eloge också till en väldigt bra hemsida.
Det är inte mycket man saknar i informations- och inspirationsväg här - ja, jag kan faktiskt inte komma på något i skrivande stund.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Residenza Hotel

Capri, Capri, Ischia och Procida

Hotel Syrene

Capri, Capri, Ischia och Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia och Procida

Rekommendationer till dig

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt på Capri, Ischia och Procida

search map