Hotell i Anacapri på Capri, Ischia och Procida

Hotel San Michele

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Michele är ett riktigt trevligt hotell som ligger centralt i den lilla staden Anacapri, 300 meter över havet vilket innebär en magnifik utsikt över ön och Napoli-bukten samt endast ett stenkast från Axel Munthes berömda Villa San Michele.

Panoramisk placering

Hotellet ligger i gröna omgivningar med träd och gräsplaner, och har den största och mest soldränkta swimmingpoolen på hela ön. Från hotellet är det endast en kort promenad till stol-liften, som leder upp till trappen av Monte Solaro, varifrån utsikten, om möjligt är ännu bättre.

Läs mer om Hotel San Michele

Ett hotell med charm och historia

Hotellet är byggd i neoklasissistisk stil från 1870-talet, och öppnades som hotell 1904 under namnet Hotel Molaro. Det blev snabbt hemvist för berömda konstnärer, författare och adelsfamiljer, som alla satt sin prägel på stället. Man kan fortfarande använda sig av de vackra uppehållsutrymmena, som är inreddda i Louis Vuitton XVI stil, var bland annat den svenska drottningen bodde, när hon besökte Axel Munthe.

Njut av maten och omgivningarna

Hotellet har en trevlig restaurang och bar, varifrån man har en panoramautsikt över Napoli-bukten. Det finns en snack-bar med lättare servering vid poolen under dagarna. Capri Sporting Club ligger nära hotellet, och här finns det möjlighet att spela tennis till special pris.

Fina rum med balkong eller terrass

Det finns 60 rum totalt på hotellet inredda i klassisk stil. En del av rummen har fransk balkong, balkong eller terrass. Rummen har Sat-TV, aircondition (under sommaren), minibar, säkerhetsbox samt badrum och toalett.

När du ankommer till hamnen Marina Grande på Capri, finns det flera sätt att ta sig till Hotel San Michele i Anacpri:
1. Ta en taxi direkt till hotellet.
2. Ta den lokala bussen från hamnen till torget i Anacapri, varifrån det är cirka 200 meter till hotellet.
3. Ta linbanan från Marina Grande till torget i staden Capri, och därifrån den lokala bussen till torget i Anacapri.

Läs om rummen på Hotel San Michele

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map