Omdömen från Hotel Biancamaria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Biancamaria

Läs personliga omdömen av Hotel Biancamaria som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Biancamaria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annika med familj och vänner från Stursö i Sverige bodde på Hotel Biancamaria i Anacapri från den 25. till den 30. juni 2008.

Anacapri var det bästa stället jag varit på.
Först lägger färjan till i Capri, Marina grande och där ifrån tog vi en taxi. Bara taxin är något helt underbart. En cab med ett solskydd. Vi fick gå 100 meter för vårt underbara hotell låg på den lilla shopping gatan och där var trafik förbjuden. Detta underbara FANTASTISKA HOTELL var vitt, rent och personalen var jätte gulliga. Frukosten var perfekt: Cappuchino, jos och en stor croissant, (men man kunde välja på annat). I denna personliga by Anacapri hälsade alla på alla, bussföraren tutade/hejade på både tanter och killar på moped, de verkade känna varandra allihop. Och de pratade med oss, vi är en familj på fem barn. Alla som hade barn med sig fick gå före i busskön och fick ett säte i bussen. Vi badade bara där ortsbefolkningen badade, dvs i Faro som var en slip där man tar upp båtar, eller i Grotta Azzura, där den blåa grottan var och där vi hittade en svensk kvinna som drev en liten reataurang utmed klippan, där man också badade. Och så finns ju Axel Munthes hus som museum, det var väldigt intressant. Vi gick även bergstrappan från Capri till Anacapri, 777 stentrappor rakt upp till Axel Munthes kapell, oförglömligt. Men jag måste varna för Neapel, tjuvarnas paradis. Men till Anacapri skall jag igen. Kanske två-tre veckor, men lite tidigare nästa gång, juni med 37 grader i skuggan var för mycket för mig och min familj.

Tack hjälpen att hitta denna pärla på jorden.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Populärt på Capri, Ischia och Procida

Posidonia Residence

Ischia Porto

Villa Rosalia

Ischia Porto

search map