Hotell i Anacapri på Capri, Ischia och Procida

Hotel Biancamaria

Rum med havsutsikt Rum med utsikt mot trädgården Receptionen Frukostlokalen
 
Hotel Biancamaria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Biancamaria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anacapri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bra utgångspunkt för upplevelser på Capri

Här är det ett kort avstånd till bussen som kör till Capri stad med sitt berömda torg La Piazzetta. Från Capri kan du köra till hamnen Marina Grande varifrån det går båt till Neapel, Sorrento och Amalfikusten. Du kan även åka ner till den lilla hamnen Marina Piccola eller gå längs den kända zick zack vägen Via Krupp. Från hotellet är det bara en kort promenad till Axel Munthes villa San Michele och San Michele kyrkan med sina fantastiska golvmosaiker samt till linbanan upp till Solaro-berget.

Populärt turistklass hotell

Det är sällan man hittar ett hotell på Capri där man får ett så varmt mottagande av värdinnan. Här finns det hjärterum och både stämningen och servicen är mycket familjär till sillnad från det man ofta upplever på Capris "finare" hotell fyllda av kungligheter och filmstjärnor. Hotellet har enbart 3 stjärnor men här är mysigt, rummen är bekväma och rena, frukosten utmärkt och så är läget fantastiskt bra mitt i staden. Vill man variera sin frukost så finns det många caféer inom hundra meter från hotellet.

Om du inte är på utflykt så kan du avnjuta en svalkande förfriskning på hotellets terrass. Det finns många restauranger i Anacapri och även om de flesta nog tycker att här är många turister under dagtimmarna så kan jag försäkra dig om att allt andas lugn och ro på kvällen när endagsturisterna har lämnat ön. Det är då Capri visar sin verkliga magi.

Läs mer om Hotel Biancamaria

Från hamnen och upp till Anacapri

När du ankommer till hamnen Marina Grande på Capri, finns det flera alternativa sätt att ta dig till hotellet i Anacapri:

1. Ta en taxi direkt till hotellet.
2. Ta den lokala bussen från hamnen till torget i Anacapri
3. Ta linbanan från Marina Grande till torget i staden Capri, och därifrån vidare med den lokala bussen till torget i Anacapri.

Enkla men bekväma rum

Hotellet har bara 33 rum i två olika kategorier vilka inte skiljer sig så mycket från varandra. Rummen är inte särskilt stora och en del av dem har utsikt mot havet (i fjärran) men ingen balkong. Den andra kategorin har utsikt mot bergen samt en liten balkong.
Rummen har luftkonditionering (från 15/7 till 31/8 och mot en avgift), satellit-TV och badrum med toalett, dusch eller badkar. Det finns saftybox i receptionen.

Läs om rummen på Hotel Biancamaria

Dölj texten
 
 
search map