Omdömen från Casa Caprile

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Caprile

Läs personliga omdömen av Casa Caprile som ligger på Capri, Ischia och Procida. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Caprile. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Rolf och fru från Uppsala i Sverige bodde på Casa Caprile i Anacapri från den 11. till den 13. maj 2010. Sedan fortsatte turen till Sorrento (Hotel Central) och slutligen Positano (Hotel Royal Prisco).

Tack ! Allt har fungerat perfekt. Det känndes tryggt att ha ditt nummer om något inte varit bra. Capri och Anacapri var trevligast ,sedan Positano, Amalfi, Ravello. I Sorrento hade vi en del regn så det blev lite avslaget där. Tack för bra hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Villa Carolina

Forio d'Ischia, Capri, Ischia och Procida

Hotel Biancamaria

Anacapri, Capri, Ischia och Procida

La Residenza Hotel

Capri, Capri, Ischia och Procida

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt på Capri, Ischia och Procida

search map