Hotell i Anacapri på Capri, Ischia och Procida

Casa Caprile

 
Casa Caprile är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Caprile är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anacapri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Som gäst hos en privat familj

Mitt på den vackra ön Capri, som genom århundraden har lockat naturälskare från hela världen, ligger den härliga villan, Casa Caprile. I mer än 20 år var villan den svenska drottningen Victorias bostad, som besökte ön på order av sin läkare som rekommenderade ön på grund av dessa goda klimat. Villan ligger på ett solrikt och fridfullt ställe, omgivet av en grön och välhållen trädgård, som nästan kan betecknas som en botanisk trädgård med alla sina exotiska plantor. Sedan 1950-talet har villan fungerat som hotell, men du kan fortfarande känna av den gamla atmosfären, och det känns nästan som att vara gäst i ett privat hem där man bara önskar att väggarna kunde tala...

Njut av din frukost och av fåglarnas sång

På hotellet finns en reception med kassaskåp, en läsesal och möjlighet till wifi. Det finns också en liten bar med tillhörande terrass samt en frukostmatsal där du njuter av dagens första mål mat. Under sommaren är det naturligtvis också möjligt att äta frukost på terrassen, medan du kan njuta av fåglarnas kvitter. Hotel Casa Caprile ligger i Capris högst belägna stad, Anacapri, som framförallt är känd för den svenska läkaren Axel Munthes villa, San Michele. Denna attraktion gör, att många turister kommer till stan under dagstimmarna, men då Casa Caprile ligger en halv kilometer från stadens centrum, passerar inte många turister denna lilla pärla, och därmed kan du räkna med att få spendera semestern i lugn och ro.

Läs mer om Casa Caprile

Bra urval av restauranger i närområdet

Anacapri har ett bra urval av butiker och restauranger, och de närmaste ligger inom cirka 100 meter från hotellet. Det är cirka 8 km till själva Capri, och här kan du ta de små minibussarna som har en hållplats cirka 500 meter från hotellet. I Anacapri finns också öns berömda linbana, där du på 10 minuter kan åka upp till toppen av det högsta berget, Monte Solaro. Härifrån har du en fantastisk utsikt över bland annat de två karaktäristiska tvillingklipporna, Faraglioni. På grund av hotellets läge avråder vi rörelsehindrade eller familjer med barnagn att boka en vistelse här, då det finns en del längre trappsteg att gå upp för.

Trevliga och personligt inredda rum

De trevliga rummen är inredda i klassisk stil med en del antikviteter, och den vita färgen dominerar över Medelhavets pastellfärger. De 22 rummen har alla minibar, TV och badrum med toalett och dusch eller badkar. Standardrummen vänder antigen mot berget eller trädgården och har inte aircondition. Superiorrummen har alla aircondition och de flesta har också havsutsikt, liksom flera har balkong.

Läs om rummen på Casa Caprile

Dölj texten
 
 
search map