Omdömen från Villa Divina

 
Villa Divina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Divina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vietri sul Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Divina

Läs personliga omdömen av Villa Divina som ligger på Amalfikusten. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Divina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Carin och hennes 2 döttrar från Malmö i Sverige bodde på Villa Divina i Vietri sul Mare från den 3. till den 12. augusti 2005.

Alla mina förväntningar uppfylldes. Vårt boende var fantastiskt. Vår värdinna på gården var supertrevlig. Byn var gemytlig med en bar och en liten affär, ett litet torg där innevånarna samlades på eftermiddagarna för ett litet samtal. Huset hade en fantastisk utsikt. Poolen låg dock ej i närheten av huset vilketgjorde att man inte utnyttjade den alls. Den låg i ägarnas hus dessutom vilket gjorde att man inte ville störa dom.Markläggningen till huset var inte riktigt klar och kunde vara lite besvärligt ibland. Högklackade skor var bara att glömma, men vem vill gå i högklackat uppe i bergen ändå. Summan av resan var att vi absolut ska åka tillbaka till Amalfikusten och då ska vi absolut besöka den här gården igen. Hälsa Nicky som var fantastiskt trevlig och hjälpte till på alla sätt och vis både med sjukhusbesök och skjutsade mina döttrar till badet när jag låg sjuk i huset. Vill ni veta mer så kontakta mig gärna. Hälsa även Marcus som hjälpte till med bokning och leverans av biljetter och för hans kreativitet när jag skulle boka denna resa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map