Agriturismo i Vietri sul Mare på Amalfikusten

Villa Divina

 
Villa Divina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Divina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vietri sul Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Divina ligger i höjderna bakom den lilla byn Vietri sul Mare som är den första av många pärlor som präglar detta lilla hörn av Italien. Drömmen om ett fantastiskt landskap, frodig natur, dofter av blommor och frukt blir här till verklighet.

Villa Divina ligger utanför det lilla samhället Benincasa, ca. 4 km från den livliga Vietri och havet.
Stranden är ett brett begrepp längs Amalfikusten. Den enda riktiga strand finns i Minori och Maiori, men många mindre bukter med små stränder finns längs kusten nästan överallt. Dessa ställen kan dock vara fulla av människor i högsäsongen.

Läs mer om Villa Divina

På Villa Divina finns en pool på ca. 16 x 6 meter och är delvis övertäckt.

Villan är omgiven av en stor park på 7 hektar där det växer citronträd, olivträd och andra gamla träd så man kan sitta i solen eller skuggan och njuta av de härliga omgivningarna.

Ägendommen omfattar även den fina och fortfarande bebodda del "Casa Padronale" där gästernas check-in arrangeras samt några mindre hus som ligger i lugna omgivningar. Varje lägenhet är utrustad med aircondition, satelit-TV, privat trädgårdsplats eller terrass med trådgårdsmöbler, telefon samt parkeringsplats.

Tvårumslägenhet Casa Glicine / Casa Cielo:
- Lägenheterna Casa Glicine och Casa Cielo ligger sidan om varandra i samma hus. På den ena sidan av huset finns höga träd och på andra en härlig utsikt över kusten. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med 4 värmeplattor och två sittplatser som kan öppnas upp och bli till en säng samt utgång till trädgården. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och utgång till en terrass med panorama utsikt samt ett badrum med toalett och dusch. Både uppehållsrummet och sovrummet är utrustade med satelit-TV. I trädgården finns det trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet Casa Rosa / Casa Edera:
Lägenheterna Casa Rosa och Casa Edera ligger sidan om varandra i samma hus på den översta delen av grunden. Vid huset finns en trädgård och varje lägenhet har eget utomhus område med bord och stolar samt terrass med utsikt över bukten. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med 2 värmeplattor och två sittplatser som kan öppnas upp och bli till en säng samt utgång tilll en terrass med trädgårdsmöbler och panorama utsikt. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Både uppehållsrummet och sovrummet är utrustade med satelit-TV. I trädgården finns det trädgårdsmöbler.

Trerumshus Villino:
Huset Villino är fördelat på tre våningar och har ingång från översta våningen. Lägenheten består av sovrum med dubbelsäng och utgång till en privat terrass, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Går man längre ner för trappan så finner man toalett, kök med 4 värmeplattor och en liten ugn, uppehållsrum med matbord och dubbel bäddsoffa samt satelit-TV och utgång till en stor terrass med bord och stolar samt en härlig panorama utsikt.

OBSERVERA: 10 % rabatt för bokningar på minst en vecka

Dölj texten
 
 
search map