Hotell i Vietri sul Mare på Amalfikusten

Relais Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais Paradiso ligger på en bergssluttning i landsorten Raito, med utsikt över den vackra staden Vietri sul Mare samt havet vid Amalfikusten. Det är mindre än en kilometer till centrum av Vietri, så om du inte har lust att starta bilden är det inte något problem, såvida du inte har problem att promenera, för du kan komma fram på mindre än en kvart.

en välkänd plats

Vietri sul Mare är "världskänt" i Italien på grund av den mycket karaktäristiska keramik som framställs i staden, och som under många år har varit stadens ekonomiska fundament - i nästan varje badrum på Amalfikusten finns inslag av keramik och kakel från Vietri.

Någon annat som är typiskt för området, är ansjovis, som serveras på många olika sätt. Du kan bland annat åka på utflykt till den närliggande staden Cetara, där du hittar Amalfikustens enda riktiga fiskehamn. Staden har också ett stort urval av bra restauranger, där du kan äta fisk på alla möjliga och omöjliga sätt. Det är också i Cetara som de producerar en helt unik fisksås som påminner mycket om den romerska garum, vilken serveras till pasta på utvalda restauranger.

En bra utgångspunkt för utflykter

Relais Paradiso har ett bra läge om du vill spendera din semester med att utforska Amalfikusten. Vietri är den fösta staden på själva kusten, och därifrån är det i stort sätt endast en kort bilfärd till den något större staden Salerno, varifrån du kan ta båten till både Amalfi stad och ön Capri. Den offentliga bussen mellan Salerno och Amalfi stannar endast 350 meter från hotellet, och från Amalfi kan du ta dig vidare till några av kustens mest kända städer, som t.ex. Ravello och Positano. Du bor också nära motorvägen, så har du lust att köra en tur till den gamla ruinstaden Pompei, tar det dig inte mer än 30 minuter.

Ett litet boutique-hotell med bra standard

Om du vill skämma bort dig själv i moderna omgivningar, är Relais Paradiso ett bra val. Hotellet har ett trevligt vardagsrum, varifrån du kan gå ut på den stora terrassen som har utsikt över kusten. Restaurangen håller samma goda standard som övriga hotellet, och kökschefen nyttjar så gott det går de lokala produkterna. Om du önskar att äta frukost eller middag på din egen balkong eller terrass, kan du naturligtvis också göra det. Hotellet har också en trevlig takterrass med en mindre pool och solsängar. Om du ankommer till hotellet i bil är det möjligt att parkera i garaget, och du har också möjlighet att ta med familjens husdjur. Det finns gratis wifi på hela hotellet.

Läs mer om Relais Paradiso

Njut av det stora SPA:et på systerhotellet

Ett besök på Relais Paradiso lägger upp för njutningslystnad, och det är inte bara läget och servicen som är i topp, utan också faciliteterna. Relais Paradiso är det perfekta stället för par som önskar bo på ett litet, charmigt hotell. På det 5-stjärniga systerhotellet Raito, som ligger ca. 1 km från Relais Paradiso, har du möjlighet att nyttja det stora SPA:et på hela 300 kvadratmeter. Förutom en inomhusavdelning med pool, jacuzzi, bastu, turkiskt bad och wellness-avdelning, finns också en takterrass med solsängar. Du får använda SPA:et till ett mycket fördelaktigt pris om du bor på Relais Paradiso.

Rum med balkong eller terrass

Hotel Relais Paradiso är ett litet hotell med endast 22 rum och sviter i olika kategorier. Alla rum är inredda i modern stil och med skön komfort, som också inkluderar egen balkong eller terrass med utsikt mot bergen eller havet. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, kassaskåp, minibar, gratis wifi samt badrum med toalett, dusch och/eller badkar och hårfön. Några få rum har jacuzzi.

Läs om rummen på Relais Paradiso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Relais Paradiso

Läs personliga omdömen av Relais Paradiso som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Paradiso. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härliga lyxiga omgivningar vid en stor stad med stort hjärta

Mycket trevlig semester och härligt ställe.

Vietri är en liten pärla och riktigt italiensk, eller napoletansk som de själv säger...
Relais är mycket perfekt med härliga omgivningar - lite irriterade att de tillåter hundar vid poolen, och lite förvånad över en extra räkning för frukost, när man inte får besked om kostnad när den dukas upp.

Läs mer
 
search map