Semesterbostad i Vietri sul Mare på Amalfikusten

Due Relais

Frukost på den gemensamma terrassen Frukost på den gemensamma terrassen Lägenhet Penelope e Ulisse Lägenhet Penelope e Ulisse Lägenhet Totò e Peppino Rummet Rome e Giulietta Lägenhet Tom & Jerry
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Due Relais är ett litet paradis som är byggt in i klipporna mellan kustvägen och stranden i utkanten av Marina di Vietri (det ligger precis nedanför den historiska stadsdelen i Vietri sul Mare) och där du finner både hotellrum och lägenheter. Utsikten över staden och stranden är magnifik och när vädret tillåter kan man se helt till Paestum och Cliento.

Sympatisk och tillmötesgående värdinna

Villan var från början privat - men har under de senaste åren blivit inrett som ett litet exklusivt relais med både rum och lägenheter. Stället drivs numera av den mycket trevliga och hjälpsamma Ilaria som har en bakgrund som advokat - men som nu lägger all sin energi på att gästerna skall få en oförglömlig semesterupplevelse. Villan ligger vid en liten smal väg med kullersten som slutar nere vid stranden.

Läs mer om Due Relais

Terrasser med havsutsikt i botaniska omgivningar

Själv om villan är byggd in mellan klipporna så är området otroligt frodigt - och på den stora gemensamma terrassen, där man även kan äta frukost, känner man sig som man var i en botanisk trädgård. De många terrasserna, balkongerna samt villans form, får en till att känna som man var på en kryssning - vilket också var de ursprungliga ägarnas intention. Man skall vara uppmärksam på att det finns många trappor eftersom det inte funnits möjlighet att bygga en hiss helt upp från vägen.

Fina utflyktsmöjligheter

Belägenheten nära kustvägen och närheten till Vietri gör Due Relais till en utmärkt utgångspunkt för utflykter i området. Man är nära motorvägen som snabbt tar en till både Napoli, Pompei, Salerno, Pæstum och naturområdet Cliento. Lika snabbt kommer man även till de mest kända städerna på Amalfikusten som Amalfi, Ravello och Positano - och från Salerno finns det förbindelse med båt till hela Amalfikusten, Capri, Sorrento och Napoli.

Offentlig transport eller bil?

Vi rekommenderar att ni ankommer med kollektivtrafik då det är trångt med bil på Amalfikusten och det är smidigt att ankomma till Due Relais med buss. Ankommer man med offentlig transport, kan man kliva av lokalbussen som kör mellan Amalfi (18 km.) och stationen i Salerno (7 km.) på kustvägen och gå de sista metrarna till Due Relais. Ankommer ni i bil går det att förboka parkeringsplats som betalas på plats. Ni får då antingen en av de 4 platserna på själva stället eller en plats ca. 100 meter bort. Man garanteras inte en bestämd plats på förhand. Gäster som kommer i större bilar får per automatik platsen ca. 100 meter bort. Till sist kan ni även parkera i själva byn som dock är dyrare och svårt att finna plats. OBS: Placeringen och de många trapporna gör att stället inte kan rekommenderas till gångbesvärade, trots att det finns hiss i byggnaden.

Ljusa rum med terrass och havsutsikt

Due Relais två hotellrum och tre enrumslägenheter som är inredda i nordisk stil med en möblerad balkong / terrass med havsutsikt. Vidare är de utrustade med TV samt aircondition och förvaringsbox. Det är frukost inkluderat i priset för rummen och lägenheterna, medan det på rummen även är inkluderat daglig städning. Till sist kan vi nämna att det finns två större lägenheter på undre våningsplanet - du finner mer info om dessa här: Appartamenti grandi al Due Relais. Notera att det nere på stranden i högsäsongen forekommer liv och rörelse från strandgäster och strandbarer. Några tycker det är stämningsfullt, medan andra kanske tycker att det är störande.

L√§genheterna på Due Relais

Enrumslägenhet (Totò/Peppino) m. havsutsikt och terrass

Lägenheten mäter ca. 30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå med 4 plattor och ugn i ett skåp, dubbelsäng samt badrum med dusch. I lägenheten finns även en enkelsäng som kan använda för ett barn eller ej allt för storväxt vuxen. Från lägenheten har du tillgång till en terrass med bord och stolar där du har utsikt mot både Salerno och Vietri österut och Amalfi i väster (men Amalfi stad kan du inte se).

Studiolägenhet (Tom/Jerry) m. havsutsikt och terrass

Lägenheten mäter ca. 30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå med 4 plattor och ugn i ett skåp, dubbelsäng samt badrum med dusch. I lägenheten finns även en enkelsäng som kan använda för ett barn eller ej allt för storväxt vuxen. Från lägenheten har du tillgång till en terrass med bord och stolar där du har utsikt mot både Salerno och Vietri sul Mare mot öster.

Studiolägenhet (Penelope/Ulisse) m. havsutsikt och terrass

Lägenheten mäter ca. 30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå med 4 plattor och ugn i ett skåp, dubbelsäng samt badrum med dusch. Från lägenheten har du tillgång till en terrass med bord och stolar där du har utsikt mot både Salerno och Vietri mot öster.

Dubbelrum (Romeo/Giulietta) m. havsutsikt och balkong

Rummet Romeo e Giuletta ligger på andra våningen och har en skön balkong mot väster (alltså mot Amalfi, som du dock inte kan se). Balkongen är möblerad med bord och två stolar. Där finns TV, förvaringsbox, aircondition, minibar samt badrum med dusch och hårfön.

Dubbelrum (Stanlio/Olio) m. havsutsikt och balkong

Rummet Stanlio e Olio ligger på andra våningen och har en skön balkong mot öster (alltså mot Vietri sul Mare och Salerno). Balkongen är möblerad med bord och två stolar. Där finns TV, förvaringsbox, aircondition, minibar samt badrum med dusch och hårfön.

Suite (Enrico/Anna) m. havsutsikt och uteplats

Här bor du högst upp i fastigheten i ett separat annex med egen trädgård där man kan sitta och njuta av utsikten. Suiten blev inredd 2015 och skiljer sig markant från alla andra - det har varit ägarinnan Ilarias avsikt att skapa en inspirerande och romantisk lägenhet med massor av utrymme och fin utsikt. Den är på ca. 35 m² och fördelad på två våningar. Man kommer in på bottenvåningen i ett rum med gott om plats att sätta resväskor. En trappa leder upp till våningen ovanför där det finns ett vardagsrum med stor glasdörr som vetter mot havet och ett rymligt sovrum samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Framför entrén i den lägre nivån kan du sitta och njuta av solen i din egna trädgård med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map