Semesterbostad i Vietri sul Mare på Amalfikusten

Appartamenti Grandi al Due Relais

Den gemensamma terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På det lilla paradis som våra kunder känner till under namnet Due Relais finns det också två rymliga lägenheter med havsutsikt. De ligger på den nedersta våningen av fastigheten, som är inbyggd i klipporna mellan kustvägen och stranden i utkanten av Marina di Vietri (som ligger nedanför den historiska stadsdelen Vietri sil Mare) Även från den nedersta våningen är utsikten fantastisk och vid klart väder kan man se ända bort mot Paestum och Cilento.

Nära både Cilento och Paestum

Belägenheten nära kustvägen och närheten till Vietri gör Due Relais till en utmärkt utgångspunkt för utflykter i området. Man är nära motorvägen som snabbt tar en till både Napoli, Pompei, Salerno, Paestum och naturområdet Cliento. Lika snabbt kommer man även till de mest kända städerna på Amalfikusten som Amalfi, Ravello och Positano - och från Salerno finns det förbindelse med båt till hela Amalfikusten, Capri, Sorrento och Napoli.

Läs mer om Appartamenti Grandi al Due Relais

Offentlig transport eller bil?

Vi rekommenderar att ni ankommer med kollektivtrafik då det är trångt med bil på Amalfikusten och det är smidigt att ankomma till Due Relais med buss. Ankommer man med offentlig transport, kan man kliva av lokalbussen som kör mellan Amalfi (18 km.) och stationen i Salerno (7 km.) på kustvägen och gå de sista metrarna till Due Relais. Ankommer ni i bil går det att förboka parkeringsplats som betalas på plats. Ni får då antingen en av de 4 platserna på själva stället eller en plats ca. 100 meter bort. Man garanteras inte en bestämd plats på förhand. Gäster som kommer i större bilar får per automatik platsen ca. 100 meter bort. Till sist kan ni även parkera i själva byn som dock är dyrare och svårt att finna plats. OBS: Placeringen och de många trapporna gör att stället inte kan rekommenderas till gångbesvärade, trots att det finns hiss i byggnaden.

Kan vara bra att veta

De två större lägenheterna är enklare inredda än rummen på Due Relais - men de har dock en möblerad terrass med havsutsikt, tv samt aircondition och förvaringsbox. Notera att det nere på stranden i högsäsongen förekommer liv och rörelse från strandgäster och strandbarer. Några tycker det är stämningsfullt, medan andra kanske tycker att det är störande. Vi vill även be dig observera att det finns en hel del trappor i området och på ditt boende och att hiss inte når samtliga rum/lägenheter och våningsplan.

L√§genheterna på Appartamenti Grandi al Due Relais

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Tvårumslägenheten består av kök med gashäll och ugn, uppehållsrum med möjlighet för två extra sovplatser i bäddsoffa, ett dubbelrum samt badrum med dusch och badrum med badkar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Trerumslägenheten består av kök med gashäll och ugn, uppehållsrum med möjlighet för två extra sovplatser i bäddsoffa, två dubbelrum samt badrum med dusch och badrum med badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map