Agriturismo i Vietri sul Mare på Amalfikusten

Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

 
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vietri sul Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Cavaliere dei Conti är ett gammalt hus som ligger på en utsiktsplats mellan den lilla byn Albori och havet. Huset har tillhört familjen i flera generationer, men användes enbart till förvaring av familjens grödor och för att hålla gemensamma middagar. När den unge Marco förälskade sig i lantbrukarlivet bestämde han sig dock för att renovera det och starta ett litet matställe.

Skön stämning

På gården kan du se fram emot att smaka rustika maträtter baserade på ost och kött från de omkringliggande bergen, även fast havet ligger alldelles nedanför fötterna. Den fasta kosten åtföljs av ett lika stabilt vin. Stämningen är mysig, servicen familjär och man kan inta sin måltid på den stora terrassen utanför samtidigt som man njuter av utsikten över sluttningarna och havet eller i den mysiga lokalen med öppen spis. Förutom familjen finner man även ett gäng åsnor som är mycket sociala och glada i barn. Det finns även får och grisar.

Läs mer om Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Rymliga rum

På gården finns det bara tre rum och de har alla ingång direkt från trädgården. Rummen är rymliga och de rustika och charmiga stenväggar är stilfullt inredda så att de verkar ganska ganska ljusa trots de smala fönsterna. Framför ingångarna till rummen Duca och Cavaliere kan man sitta och koppla av medan man njuter av utsikten över havet. Rummet Duchessa har en egen terrass med havsutsikt som ligger några trappsteg ovanför rummets ingång och därför har man ingen utsikt direkt från rummet. Alla tre rummen är utrustade med aircondition, minibar, förvaringsbox och TV samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork.

Du blir hämtad på parkeringsplatsen

Här finns ingen pool men intrycket är ändå att det är ett bra ställe för barn. De vuxna bör veta att parkeringsplatsen ligger precis utanför byn - man blir hämtad på parkeringsplatsen till huset i en mycket liten bil och - så länge som man inte har höjdskräck - kan man glädja sig åt upplevelsen man får när man körs till huset. Med lite god vilja är det möjligt att gå från parkeringsplatsen till huset medan den omvända vägen är ganska brant.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Läs personliga omdömen av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti som ligger på Amalfikusten. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Bedömning av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Läs mer
 
search map