Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Amalfikustens första stopp

Den lilla staden Vietri sul Mare, vid foten av berget Monte San Liberatore, ligger i början av kuststräckan, om du kommer från Salerno - och endast ca. 21 km från Amalfi. Staden - som är känd för sin speciella keramikproduktion - nås väldigt enkelt via motorvägen från Rom och Napoli (A3 / E45), som sedan också fortsätter söderut. Du kan också ta tåget hit då det finns tågstation i staden.

Karta över Vietri sul Mare

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Inte invaderat av turister

Staden är av okända orsaker inte lika välbesökt som många av Amalfikustens andra städer, även om staden både erbjuder en mindre strand (mot betalning), ett historiskt centrum med butiker, goda restauranger, en vacker utsikt över havet och en intressant inblick i keramikproduktionens väld..

Läs mer om Vietri sul Mare

Marknad på onsdagar

Man arrangerar en marknad i staden på onsdagar, både i den historiska stadsdelen ovanför kustvägen och i den nedre stadsdelen: Marina di Vietri.

Hotell, villa eller semesterlägenhet i Vietri sul Mare?

In-Italia erbjuder fler än 1800 semesterbostäder, varav många befinner sig på Amalfikusten och i resten av Campania. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Vietri sul Mare? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring området.

Är ni flera som reser tillsammans, t.ex. några familjer som önskar att slappna av i privata omgivningar, kanske det rätta valet är att hyra en stor villa på Amalfikusten. Här behöver ni inte dela pool, trädgård osv med andra gäster, utan har allt för er själva.

Använd sökmotorn ovanför för att få en snabb överblick över möjligheterna i och omkring Vietri sul Mare. Du kan också använda filterfunktionen för att snabbare hitta det du söker.

Har du frågor om de olika möjligheterna, är du varmt välkommen att ringa oss. Våra resekonsluter sitter redo att hjälpa och rekommendera helt rätt val för dig.

Närmaste flygplats

Det är en lång väg att köra hela vägen till till Amalfikusten från Sverige (ca 2400 km från mellersta Sverige), och många föredrar därför att flyga till Napoli flygplats (kod: NAP), som är den flygplats som ligger närmast Vietri sul Mare. Napoli flygplats betjänas av många flygbolag, så det är som regel inte svårt att hitta en förbindelse som passar semestern. 

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmotorn här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Hos In-Italia kan du enkelt boka flyg och boende som ett samlat paket. När du bokar en paketresa till Campania hos oss, har du dessutom den fördelen att du täcks av Resegarantifonden och paketreselagen.

>>> Resor till Amalfikusten med flyg

Utflyktsmöjligheter

Du kan se fram emot en semester med massor av upplevelser, om resan går till Amalfikusten. Det är enkelt att få tiden att gå, genom att besöka de mysiga kuststäderna på sträckan - vilka tillhr de vackraste i världen. Städer som Amalfi, Ravello och Atrani har, utöver ett idylliskt läge med utsikt över havet, massor av charm och intressanta sevärdheter att bjuda på.

Har du gott om tif, eller bara vill uppleva andra delar av regionen, kan du också åka på en utflykt till Pompei, staden som begravdes under Vesuvius aska. Du bor också bra, om du vill åka på en aktiv semester i Campania full av vandringsturer. Följer du Gudarnas Stig, som börjar i Agreola, väntar dig många storslagna naturupplevelser.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här (på italienska)

Dölj texten
 
 
search map