Semesterbostad i Vico Equense i Kampanien

Villaggio Baia Serena

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Baia Serena ligger på en utsiktsplats ca. 2,5 km utanför Vico Equense som är närmaste stad. Från denna klippsluttning har man utsikt både över Napoli mot öster samt Sorrento mot väster. Stället breder ut sig över ett område på ca. 25.000 m². Trots dess placering längs vägen mellan Meta di Sorrento och Vico Equense är omgivningarna fridfulla och pittoreska. Det enda som "stör" må vara de andra kunderna eller möjligen havet...

Från campingplats till små semesterbostäder med pool

Ursprungligen fanns här en campingplats men sedan den yngre generationen av ägarfamiljen tagit över verksamheten har de installerat en liten internet-point, byggt några små bungalows som är enkelt inredda och avskärmade från själva campingplatsen. De har även byggt en pool som är grävd in i klippan och som har en riktigt fin utsikt över havet.

Läs mer om Villaggio Baia Serena

Barnen kommer älska det

Barnen kan även roa sig med bordtennis och volleyball så länge bollen inte åker över klippan. Dessutom finns familjens matställe med havsutsikt som gästerna länge har tagit del av där man kan få både pizza och lokala rätter. Den närmaste strand ligger i Seiano ca. 1 km från ingången till stället - man kommer dit med offentlig buss som kör ca. en gång i timmen ifall man alltså inte vill gå, vilket tar ca. 10 minuter.

Logi i spartanska bungalows med terrass och havsutsikt

De bungalows som finns på stället är mycket enkelt inredda. Det är små trähus med plats för 5 personer, men det är alltså inte inomhus man finner de fina detaljerna. Istället är utsikten enastående när man sitter på terrassen eller balkongen. Den kontinuerliga havsbrisen gör det onödigt med aircondition de flesta av årets dagar men ifall man ändå önskar det så har några av bostäderna aircondition som dock ska förbeställas. Det finns dessutom kök med fyra kokplattor (ingen ugn) och satellit-TV.

Trerumsbungalow med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- De består av entré med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Vid ingången finns det dessutom terrass med bord och stolar (vid regn kan man flytta möblemanget till ingången även om det blir trångt, men man kan fortfarande äta ute.
Trerumsbungalow med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- De består av entré med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med säng och våningssäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Vid ingången finns det dessutom terrass med bord och stolar (vid regn kan man flytta möblemanget till ingången även om det blir trångt, men man kan fortfarande äta ute.

Läs om l√§genheterna på Villaggio Baia Serena

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Terrazza Acquachiara

Maiori, Kampanien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map