Semesterbostad i Vico Equense i Kampanien

Villaggio Baia Serena

 
Villaggio Baia Serena är inte tillgänglig i dagsläget
Villaggio Baia Serena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vico Equense här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villaggio Baia Serena ligger på en utsiktsplats ca. 2,5 km utanför Vico Equense som är närmaste stad. Från denna klippsluttning har du utsikt både över Napoli mot öster samt Sorrento mot väster. Stället breder ut sig över ett område på ca. 25.000 m². Trots dess placering längs vägen mellan Meta di Sorrento och Vico Equense är omgivningarna fridfulla och pittoreska. Det enda som "stör" må vara de andra semesterfirande gästerna eller kanske möjligen havets brus.

Från campingplats till små semesterbostäder med pool

Ursprungligen fanns här en campingplats men sedan den yngre generationen av ägarfamiljen tagit över verksamheten har de installerat en liten internet-point, byggt några små bungalows som är enkelt inredda och avskärmade från själva campingplatsen. De har även byggt en pool som är grävd in i klippan och som har en riktigt fin utsikt över havet.

Läs mer om Villaggio Baia Serena

Barnen kommer älska det

Barnen kan roa sig med bordtennis och volleyboll så länge bollen inte åker över klippan. Dessutom finns familjens matställe med havsutsikt som gästerna länge har tagit del av där du kan beställa både pizza som lokala rätter. Den närmaste strand ligger i Seiano ca. 1 km från ingången till stället - du kommer dit med offentlig buss som kör ca. en gång i timmen ifall du inte vill promenera dit, vill säga, vilket tar ca. 10 minuter.

Logi i spartanska bungalows med terrass

De bungalows som finns på stället är mycket enkelt inredda. Det är små trähus med plats för upp till 5 personer, men det är alltså inte inomhus du finner de fina detaljerna. Istället är det utsikten du kommer hit för. Den kontinuerliga havsbrisen gör det (för det mesta) onödigt med aircondition. Skulle du dock önska detta så går det att få på förfrågan (eftersom inte alla har denna möjlighet) och mot en kostnad som du betalar på plats. I din lägenhet har du faciliteter som pentry med fyra kokplattor (ingen ugn) och satellit-TV.

Trerumsbungalow med 4 sovplatser (med terrass och möjlighet till havsutsikt):
- De består av entré med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Vid ingången finns det dessutom terrass med bord och stolar (vid regn kan man flytta möblemanget till ingången även om det blir trångt, men man kan fortfarande äta ute.

Trerumsbungalow med 5 sovplatser (med terrass och möjlighet till havsutsikt):
- De består av entré med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med säng och våningssäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Vid ingången finns det dessutom terrass med bord och stolar (vid regn kan man flytta möblemanget till ingången även om det blir trångt, men man kan fortfarande äta ute.

Läs om lägenheterna på Villaggio Baia Serena

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villaggio Baia Serena

Läs personliga omdömen av Villaggio Baia Serena som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villaggio Baia Serena. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 23 omdömen från Villaggio Baia Serena

Fantastiskt läge och verkligen bra service

Läget kan inte fås bättre, och värdparet likaså. Vi hade med vilja valt ett ställe utan den stora lyxen, för vi skulle ju bara sova där och ville hellre spendera pengarna på upplevelser. Från första stund kände vi oss välkomna, värdparet är en kär och omtänksam familj.
Frukosten serverades på stället terrass med utsikt till Sorrento (fantastisk!). Utsikten på Napoli och Vesuvius från vårt rum (nr 14) var också magisk. Poolen var vackert placerad och allt var mycket rent.
Vi hade inte hyrt bil, vilket gjorde att vi tog tåg och buss. Vi besökte Pompeji, Capri och vackra, vackra Sorrento flera gånger.

Läs mer

Fantastiskt ställe

Härligt ställe. Bra utsikt över havet och härliga värdar - mycket tillmötesgående.

Läs mer

Bedömning av Villaggio Baia Serena

Läs mer

Bedömning av Villaggio Baia Serena

Läs mer

Fantastisk utsikt i Villaggio Baia Serena

Värdarna/ägarna här är väldigt söte, trevliga och hjälpsamma. Härlig stor pool men vi tyckte att den stängde för tidigt på kvällen. Det var en fantastisk utsikt till havet och underbara solnedgångar upplevde vi på restaurangens terrass. Lägenheten var väldigt spartansk men ren och fräsch. Vi önskar att det hade varit mer plats på terrassen. Det var ett stilla och lugnt här och vi kunde inte höra trafiken från vägen.

Läs mer

Bedömning av Villaggio Baia Serena

Läs mer
 
search map