Omdömen från Le Baite dei Fornari

 
Le Baite dei Fornari är inte tillgänglig i dagsläget
Le Baite dei Fornari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stella Cilento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Baite dei Fornari

Läs personliga omdömen av Le Baite dei Fornari som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Baite dei Fornari. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En oas i det vackra Cilento området

Om man är inställd på att ett en vistelse på Le Baite dei Fornari betyder att man ska köra till de flesta av områdets attraktioner oavsett om det är berg eller stranden väntar en härlig vistelse med goda och väl underhållna utrymmen i lugna och natursköna omgivningar. Det söta teamet bakom I Fornari understrykas, eftersom de bidragit med sin gästfrihet och hjälp att vi fick en härlig vecka med relevant och personlig service. Trots full beläggning fanns det gott om utrymme vid det härliga poolområdet.
Vi valde att njuta av restaurangens frukost hela veckan, men det finns möjlighet att välja mellan och att önska. Detsamma gäller för middag, vi försökte några gånger. Fyra-rätters meny med lokal touch - vacker och väl kokta, men alltför ambitiös för oss att slå in på varje dag, så möjligheten att använda stugans köket var mycket relevant.
På begäran fick vi ett par tillfällen möjligheten att ha en liten mini-kurs i de delar av lokal matlagning i köket (pasta och osttillverkning). Spännande och mysiga.
Allt som allt kan vi hitta att besöka Le Baite dei Fornari igen.

Stella Cilento som semester-destination

Vi har rest en hel del i Italien, men detta var första gången som vi var i Cilento området, och vi blev mycket positivt överraskad. Området har många av samma kvaliteter som andra mer kända destinationer, men det fungerar på ett sätt mer orörd och lokalt. Här är chansen att polera italienska ordförråd och används parlör för den lokala kunskaper i engelska / tyska är begränsad när du flyttar runt i de många vackra städer

Le Baite dei Fornari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Le Baite dei Fornari
Tvårumsstugan L'Olivella med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester på Le Baite I Fornari

I Fornari är ett perfekt ställe för en avkopplande semester. Alltid vänlig service, pool området är välhållet och rent och överhuvudtaget är hela stället välskött och inbjudande. Kan varmt rekommenderas om ni vill koppla av och fira semester i ett bergsområde.

Restaurangen har mycket bra mat och trevlig personal som förstår engelska men insisterar på satt tala italienska, sakta - trevligt!

Le Baite dei Fornari
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Le Baite dei Fornari
Trerumsstugan Casa del Fattore med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Björn med familj från Säffle i Sverige bodde på Le Baite dei Fornari i Stella Cilento från den 27. juni till den 4. juli 2009.

Le Baite dei Fornari var en fullträff och överträffade faktiskt våra förväntningar! Mycket hög standard på boendet i små hus, fantastiskt vacker miljö i ett kuperat grönt landskap. Vad som inte riktigt framkom i ert prospekt var den fina restaurangen på Fornari med riklig frukostbuffé och utsökta fyrarätters middagar i bästa italienska stil. Personalen var ytterst tillmötesgående och omtänksam.
Tips till nästkommande:
- Ha med italienskt lexikon, ty kunskaperna i engelska är begränsade till den vänliga och hjälpsamma receptionisten.
- Vi var nog där under en optimal tid med hänyn till turisäsongerna. Det var aldrig någon trängsel vare sig på stränder eller runt sevärdheter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map