Semesterbostad i Stella Cilento i Campania

Le Baite dei Fornari

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Agriturismo i Fornari i den vackra naturparken Cliento, högt över havet ligger det tre stenhus som man renoverat till semesterboende för resenärer som önskar mer än bara ett rum.

Ta del av gårdens faciliteter

Även om varken frukost eller daglig rengöring är inkluderat, så har man ändå möjlighet att använda gårdens goda restaurang och det är fri tillgång till den fantastiska simbassängen, där man har utsikt över dalen. Det är dock ett privat område så man kan sitta och lugn och ro.

Läs mer om Le Baite dei Fornari

Ditt val

Man kan välja om man själv vill ordna frukost och middag i sin lägenhet eller äta på Fornaris goda restaurang, där det serveras rätter från gårdens egna produktion.

Privat uteplats

Stugorna är enkla men smakfullt inredda. De är alla utrustade med satellit-TV, aircondition (varm och kall luft) samt privat trädgårdsplats med bord och stolar.

L√§genheterna på Le Baite dei Fornari

Tvårumsstugan L'Olivella med 4 sovplatser

stugan består av vardagsrum och kokvrå pch en enkel soffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Stugan har dessutom egen trädgård med bord och stolar.

Trerumsstugan La Frantoiana med 4 sovplatser

stugan består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dobbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Stugan har dessutom egen trädgård med bord och stolar.

Trerumsstugan Casa del Fattore med 4 sovplatser

stugan består av uppehållsrum med kokvrå (med ugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Stugan har dessutom aircondition och egen trädgård med bord och stolar.

Fyrarumsstugan Ginestra med 4/6 sovplatser

stugan består av uppehållsrum med kokvrå (med microvågsugn), sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett, dusch och hårtork, sovrum med dubbelsäng som fungerar som genomgångsrum till ännu ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Stugan har dessutom aircondition och egen trädgård med bord och stolar.

Trerumsstugan La Cerasella med 4 sängplatser

denna stora stuga fungerar perfelt för två vuxna par med ett eller två barn. I vardagsrummet med kokvrå och matplats. Från vardagsrummet är där en dörr till vänster som leder till det ena nattavdelningen och till höger till den andra. Varje nattavdelning består av sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Stugan är dessutom utrustad med aircondition och egen uteplats med solterrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map